YEREL HABERLER - 14 Şubat 2013 Perşembe 10:50

ULAŞ TEPE`NİN BAYBURT ZİYARETİ

A
A
A
ULAŞ TEPE`NİN BAYBURT ZİYARETİ

Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölgesi Koordinatörü Ulaş Tepe, Bayburt Gençlik Konseyi`nin çalışmalarını değerlendirmek üzere Bayburt`a geldi.
Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Ak Parti İl Teşkilatı, CHP İl Başkanlığı, Kızılay Bayburt Şubesi, Uzmanlar Özel Rehabilitasyon Merkezi, Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü, ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Ulaş Tepe, daha sonra Bayburt Gençlik Konseyi Başkanı Emre Kiki ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptı.
Gençlik Konseyi Yürütme Kurulu toplantısında bir konuşma yapan Bayburt Gençlik Konseyi başkanı Emre Kiki konuşmasında; ``Bayburt Gençlik Konseyi kurulduğu günden bugüne kadar ilk kez Ulusal Gençlik Parlamentosu`nun ve Karadeniz bölgesinin yetkili bir ismini ağırlıyor. Bayburt Gençlik Konseyi olarak 2013 yılı Ulusal Gençlik Parlamentosu`nun düzenleyeceği ``Türkiye`nin en iyi gençlik meclisi`` ödülüne aday olduğumuzu açıklamıştık. Bu kapsamda koordinatörümüz Sayın Ulaş TEPE çalışmalarımızı takip etmek üzere ilimize geldi. Kendilerine hoş geldiniz diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum`` dedi.
Daha sonra bir açıklama yapan Ulaş Tepe şunları söyledi:
``Türkiye`de görmediğim misafirperverliği Türkiye`nin en şirin vilayeti Bayburt`ta yaşadım ve çok mutlu oldum. Sayın başkan akşam otobüsten indiğimde yemeğe gideceğiz dedi. Ben lokantaya gitmeyi beklerken bir eve misafir olduk, orada bizi ağırladılar ikramlarda bulundular. Şaşkınlığımı gizleyemedim doğrusu. Mahallenin imamı, mahalle sakinleri hep bir aradaydılar. Kısacası, Anadolu anlatılmaz yaşanır. Daha sonra bürokratlarımızla görüştük. Bayburt Üniversitesi`nin değerli rektörünün vefatından dolayı üniversitemize taziye ziyaretinde bulunduk. İktidar ve muhalefet partilerine ve Kızılay`a ziyaretler gerçekleştirdik. Bu izlenimlerimi toplantıda Gençlik Konseyi`ndeki arkadaşlarımla paylaşarak fikir alışverişinde bulunduk. Bayburt adına daha nice güzel hizmetlerin devamı dileğiyle Emre Kiki ve arkadaşlarına başarılar diliyorum``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir