POLİTİKA - 20 Haziran 2018 Çarşamba 11:09

Başkan Sözlü’den "Büyük Çukurova Mitingi"ne davet

A
A
A
Başkan Sözlü’den "Büyük Çukurova Mitingi"ne davet

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yarın gerçekleşecek olan Büyük Çukurova Mitingi’ne tüm hemşehrilerini davet ettiSözlü, yaptığı yazılı açıklamayla, Adanalı hemşehrilerini; 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Adana’ya teşrif ederek ’Büyük Çukurova Mitingi’ni gerçekleştirecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşmaya çağırdı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yarın gerçekleşecek olan Büyük Çukurova Mitingi’ne tüm hemşehrilerini davet etti


Sözlü, yaptığı yazılı açıklamayla, Adanalı hemşehrilerini; 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Adana’ya teşrif ederek ’Büyük Çukurova Mitingi’ni gerçekleştirecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşmaya çağırdı.


Adanalıları yarın saat 17.00’de İstasyon Meydanı’nına beklediğini ifade eden Sözlü, "Adana, Atatürk’e kurtuluş ilhamı veren şehir. Adana, 1969’un 8-9 Şubat’ında çınarı filizlendiren şehir, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in doğduğu topraklar. Tüm hemşehrilerime sesleniyorum. Bayrağınızı, ailenizi ve yüreğinizi alıp hemşerimiz, Türkiye’nin en zorlu ve sancılı süreçlerinde önce ülkem ve milletim diyerek siyasi kaygılarını bir kenara bırakan Liderimiz Devlet Bahçeli ile buluşmaya Büyük Çukurova Mitingi’ne bekliyorum’’ dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir