ASAYİŞ - 24 Ocak 2017 Salı 09:53

Cinsel içerikli mesaj cinayetine 1 tutuklama

A
A
A
Cinsel içerikli mesaj cinayetine 1 tutuklama

Adana’da, eşine telefonla cinsel içerikli mesaj gönderdiğini ileri sürdüğü komşusunu pompalı tüfekle öldüren kişi tutuklandı, karısı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, E.T. (21) ile evli olan Özkan Tatlı’nın (31), Yenibaraj Mahallesi’nde oturdukları iki katlı evin birinci katına, dini nikahlı Ferdi Ç. (32) ile Dilek Z. (25) çifti taşındı. İddiaya göre, bir süre sonra Özkan Tatlı, komşusu Dilek Z.’ye SMS ve internet yoluyla cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Bu olaylar yaşanırken Dilek Z. ile Ferdi Ç. de geçimsizlik nedeniyle sürekli kavga etmeye başladı.
20 Ocak günü Dilek Z. ile Ferdi Ç. yine kavga edince, Ferdi Ç. evi terk edip gitti. Ferdi Ç. akşam eve gelmeyince Dilek Z. evden ayrılıp kocasını aramaya başladı. Ancak bulamayıp eve döndüğünde evde Özkan Tatlı ile karşılaştı. Evine izinsiz girilmesine sinirlenen Dilek Z., Özkan Tatlı ile kavga etti. Daha sonra da telefonla eşini aradı. Ancak eşi telefonu açmayınca SMS atıp, "Özkan eve girmiş beni rahatsız ediyor, uzun süredir de bana cinsel içerikli mesajlar atıyordu" diye yazınca, Ferdi Ç. arkadaşı Ahmet B.’yi (27) alarak eve geldi.
Taraflar arasında satırlı, pompalı tüfekli kavga çıktı. Kavgada Özkan Tatlı, Ferdi ve Ahmet’i satırla yaraladı. Bunun üzerine Ferdi Ç. pompalı tüfeği alıp ateş ederek Özkan Tatlı’yı vurdu. Bu arada Dilek Z. de olay yerinden kaçıp kayıplara karıştı. Ferdi Ç. ile Ahmet B. kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, yaralanan Özkan Tatlı ise eşinin çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada Ferdi Ç. ile eşi Dilek Z.’yi gözaltına aldı. Ahmet B.’nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.
Ferdi Ç. ve Dilek Z. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Ferdi Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Dilek Z. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 2 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 52. dakikada Sowe’un pasında topla buluşan Kitsiou’nun sağ çaprazda altı pas üzerinden sert vuruşu üstten auta gitti. 57. dakikada Ghezzal’ın ceza yayının hemen gerisinden sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü. 67. dakikada sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Muleka’nın kafa vuruşunda top direğe çarparak ağlara gitti. 2-0 Hakemler: Bahattin Şimşek, Esat Sancaktar, Yusuf Bozdoğan Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Svensson, Worrall, Necip Uysal, Emrecan Terzi (Tayyip Talha Sanuç dk. 44), Gedson (Demir Ege Tıknaz dk. 90), Al Musrati, Ghezzall (Alex Chamberlain dk. 76), Muçi, Rashica (Vincent Aboubakar dk. 76), Muleka (Mustafa Hekimoğlu dk. 90) Yedekler: Utku Yuvakuran, Cenk Tosun, Daniel Amartey, Emrecan Uzunhan, Fahri Kerem Ay Teknik Sorumlu: Serdar Topraktepe MKE Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan Karataş, Kaan Güneren (Pedrinho dk. 58), Tolga Ciğerci, Morutan (Chatzigiovanis dk. 76), Efkan Bekiroğlu (Saponara dk. 76), Bassogog (Flips dk. 90+1), Sowe (Macheda dk. 90+1) Yedekler: Ertaç Özbir, Atakan Çankaya, Arda Ünyay, Cephas, Mert Çetin Teknik Sorumlu: Halil Cihan Ünal Goller: Ernest Muçi (dk. 18), Jackson Muleka (dk. 67) (Beşiktaş) Sarı kartlar: Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç (Beşiktaş) Nihad Mujakic, Kitsiou (MKE Ankaragücü)