YEREL HABERLER - 27 Temmuz 2017 Perşembe 12:23

Kulak: “74 yıldır odağımız insan”

A
A
A
Kulak: “74 yıldır odağımız insan”

Kulak İnşaat A.

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, 1943’te girdikleri inşaat sektöründe 74 yıldır büyük bir tutku ve özveriyle çalıştıklarını, bu tutkunun da temelinde, insana verdikleri değerin olduğunu söyledi.


Tarkan Kulak, yaptığı açıklamada, şehrin en hızlı gelişen ve en merkezi konumlarından birinde inşa ettikleri Kulak Kıyıboyu Konutları’nın 15 katlı 3 blok olarak toplamda 140 daireden, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle farklı yaşam tarzlarına hitap edeceğini belirtti.


Kıyıboyu konutlarının, merkezi ısıtma, modern lobi, spor salonu, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, yüzme havuzu ve güneşlenme alanı, çok amaçlı spor sahası gibi birçok özelliğe sahip olacağını vurgulayan Kulak, "Daireler 2+1 120 metrekare, 3+1; 164 metrekare, 4+1 193 metrekareden oluşurken, çelik kapı, banyoda hilton lavabo, asma tavan, spot aydınlatma, oda zeminleri laminant parke, mutfakta üçlü ankastre set, hazır mutfak, görüntülü diyafon, vestiyer, merkezi uydu sistemi ile donatılacak" dedi.


Kulak, 1943’te girdikleri inşaat sektöründe 74 yıldır büyük bir tutku ve özveriyle çalıştıklarını, bu tutkunun da temelinde, insana verdikleri değerin olduğunu söyledi.



"Yaşadığınız ev, hayatınızı yansıtır"


Kulak Kıyıboyu Konutlarında her bir metre kareyi, maksimum konfor için değerlendirdiklerini ifade eden Kulak, “Yaşadığınız ev, hayatınızı da yansıtır. Kıyıboyu konutlarımız sadece bir konut değil. Günümüzde giderek azalan komşuluk ilişkilerini, sosyal alanları, yeşil alanları ile güçlendirecek bir konut. Ayrıca üstün güvenlik sistemleri sayesinde bahçede oynayan çocuklarınızda aklınız kalmayacak” diye konuştu.


Kulak Kıyıboyu Konutlarının ev sahibi olmak isteyen ve yatırım yapmak isteyenlere de sürekli karlılık getirecek bir fırsatı da beraberinde sunduğunu söyleyen Kulak, ev sahibi olmak isteyenlere erken satış avantajları ve özel ödeme kolaylıklarından faydalanmalarını tavsiye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara MSB’nin savunma muhabirliği eğitimi başladı Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından basın mensuplarına yönelik düzenlenen savunma muhabirliği eğitimi bugün başladı. Savunma alanındaki faaliyetlerinin kamuoyuna aktarılması hususunda Milli Savunma Bakanlığı ile basın mensupları arasındaki bilgi alışverişinin etkinliğini artırmak amacıyla planlanan eğitim 4 hafta sürecek. Görsel, yazılı ve dijital medya alanlarında çalışan basın mensuplarının katıldığı eğitimde, Milli Savunma Bakanlığının teşkilat yapısı ve faaliyetlerinin anlatılması, askeri terminolojiye ilişkin karşılıklı anlayışın geliştirilmesi, kavramsal farkındalığın arttırılması ve yanlış anlaşılmaların giderilmesi, hudutlarla ilgili alınan güvenlik tedbirleri ve bu husustaki faaliyetler ile bilgi aktarılması, terörün kaynağında yok edilmesi çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt içinde ve sınır ötesinde gerçekleştirdiği harekâtlar ile ilgili bilgi aktarılması, Türk Silahlı Kuvvetlerinin askeri iş birliği ve uluslararası görevler kapsamında icra ettiği faaliyetler ile NATO kavram ve terminolojisinin tanıtılması, Milli Savunma Bakanlığı kaynaklı olmayan yanlış bilgi ve dezenformasyonun önüne geçilmesi hedefleniyor. “Bu eğitimde savunma muhabirliği niteliklerinizi geliştirecek bilgiler alacaksınız” Eğitimin başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Bu eğitimde haberde kullanacağınız değil, savunma muhabirliği niteliklerinizi geliştirecek detaylı ve bir kısmını daha önce hiç duymadığınız bilgiler alacaksınız. Bu nedenle anlatılanlara haber gözüyle bakmamanızı özellikle rica ediyoruz. Verilecek olan bu eğitim ve bizzat sahada görev yapanlar tarafından aktarılacak tecrübeler sonucunda elde edeceğiniz kazanımlar ile savunma ve güvenlik gibi zor bir alanda bilgi ve deneyimlerinizi artırarak, Türk ve dünya kamuoyuna daha etkili haber yapma imkânı bulacağınızı değerlendiriyoruz. Bu eğitimin devamı olarak önümüzdeki süreçte savaş muhabirliği eğitimi vermeyi de planladığımızı ifade etmek isterim” dedi.
Antalya Alanya’da 21’inci Turuncu Bayrak Yarışması için başvurular başladı Alanya Belediyesi Turuncu Bayrak Yarışması için başvurular başladı. Bu yıl 21. kez düzenlenen yarışma sonrası uygun görülecek işletmeler Turuncu Bayrak’la ödüllendirilecek. Alanya Belediye Meclisi’nin 18 Haziran 2004 tarihli kararıyla başlayan Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme projesi 20. yılını doldurdu. Gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla başlayan ve bugünlere gelen Turuncu Bayrak Projesi, şehirde bir prestij ve kalite göstergesi haline geldi. Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor. 2004 yılında sadece 17 işletme Turuncu Bayrak almaya hak kazanmışken 2024 yılında Alanya’da 168 turuncu bayraklı işletme sayısına ulaşıldı. Hizmet standardı hedefleniyor Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, esnafı gelişime teşvik etmek ve hizmet standardı sağlamak için çok önem verilen bu projenin 20 yıldır gururla sürdürüldüğü ifade edildi. 2004 yılında sadece restoran kategorisi ile başlayan Turuncu Bayrak süreci 2024 yılına gelindiğinde restoran ve yeme içme yerleri, pastane, dondurma imalathaneleri, pasta imalathaneleri, yufka imalathaneleri, ekmek fırınları, yemek fabrikaları, kasaplar, okul öncesi eğitim kurumları, okul kantinleri, bayan kuaförleri ve şarküteri olmak üzere 11 kategoriye ulaşmış durumda. Son başvuru tarihi 1 Mayıs Projeye katılmak isteyen işletmeler 28 Mart 2024-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek.