ASAYİŞ - 11 Kasım 2018 Pazar 12:21

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

A
A
A
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Adana’nın Kozan ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.

Adana’nın Kozan ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Gedikli Mahallesi yolu üzerinde meydana gelen kazada, Bünyamin Demir yönetimindeki 01 VS 934 plakalı otomobil havanın yağışlı ve zeminin kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken otomobilde bulunan Fatma Demir (62) ve İbrahim Demir (62) otomobilde sıkıştılar. Yaralı çift, olay yerine çağrılan Cankur ekipleri tarafından sıkıştıkları otomobilden kurtardılar. Yaralılar ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Otomobil sürücüsü Bünyamin Demir ise otomobilde anne ve babası ile seyir halindeyken yokuş aşağı giderken birden direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobili ile uçuruma yuvarlandığını söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın CHP’li Tetik’den Nazilli’ye Halk Market müjdesi CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, göreve gelir gelmez ilk hizmet olarak enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak, tamamen yerli ve doğal gıdaların piyasanın altında satışa sunulacağı belediye iştiraki olan Halk Marketler zincirlerini açacağını müjdeledi. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimine 2 gün kala bir proje daha açıklayan CHP’li Ertuğrul Tetik, İhtiyaç sahiplerinin temel gıda ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye iştiraki olacak olan Halk marketler zincirini hayata geçireceğini açıkladı. Nazilli’nin farklı Mahallelerinde açılacak olan Halk Marketlerde, enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak olan proje için tüm altyapı ve fizibilite çalışmalarını ekonomistler tarafından hazırlandığını açıklayan Tetik, kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlara üreticiye sunulacağı, aynı zamanda istihdam oluşturacak olan bu proje kapsamında halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir bir şekilde gıda ulaştırılacağını ifade etti. ’Emekliye indirim kartı’ Nazilli ve Aydın bölgesindeki çiftçiler tarafından üretilen doğal ve sağlıklı ürünlerin satışa sunulacağı Halk Marketlerde, emekli vatandaşların da unutulmadığını belirten CHP’li Belediye Başkan Adayı Tetik, "Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege et marketlerinde uyguladığı emekli kart sistemini de halk marketlerde uygulayacağız. Nazilli’de ilk bir yıl içerisinde çeşitli mahallelerde yaygınlaşacak olan Halk Marketler zinciri Nazilli halkının mutfak giderlerine önemli tasarruf sağlayacak" dedi.