YEREL HABERLER - 29 Haziran 2015 Pazartesi 14:56

Adıyaman'da Yaz Spor Okullarının Açılışı Yapıldı

A
A
A
Adıyaman'da Yaz Spor Okullarının Açılışı Yapıldı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi.
Adıyaman Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Levent Öztin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, sporcular ve antrenörler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Levent Öztin yaptı. Öztin, sporun sağlık açısından çök önemli olduğunu belirterek, “Bizim buradaki temel amacımız çocuklarımıza sporu sevdirmek ve herkesi sporla buluşturmak. Adıyaman’da 25 branşta 1500 çocuğumuz yaz spor okullarında eğitim görecek. Çocukların fiziksel gelişimi için çok önemli bir faaliyet olan sporu daha da yaymayı amaçlıyoruz. Yaz spor okullarıyla birlikte çok geniş bir sporcu havuzu oluşacak. Bu havuzda çok yetenekli çocuklarımız var" dedi.
Yetenekli sporcuların tespit edilerek spora kazandırılacağını kaydeden Öztin, sporcuların Türkiye’yi uluslararası spor müsabakalarında temsil edebileceğini aktardı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ise, konuşmasında 16 spor kulübünün bir araya gelerek oluşturduğu Türk Spor Kurumu’nun 77. kuruluş yıldönümü olduğunu belirterek, 1500 çocuğun katılacağı yaz spor okullarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Törende öğrenciler kickboks, jimnastik ve eskrim gösterileri sundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir