GENEL - 24 Mayıs 2016 Salı 09:30

Başkan Belediye Otobüsüne ‘Yolcu' Olarak Bindi

A
A
A
Başkan Belediye Otobüsüne ‘Yolcu' Olarak Bindi

Belediye otobüsüne yolcu olarak binen Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, yolcuların sorunlarını dinledi.
Küçük Sanayi Sitesi’nden hareket eden ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Atatürk Bulvarı üzerinden yolcu taşıyan belediye otobüsünün sürpriz bir yolcusu oldu. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, belediye otobüsüne yolcu olarak bindi.
Yolcuların şikayet ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet politikası belirlediklerini ifade ederek vatandaşları dinledi.
Otobüsteki yolcular ise belediyenin ulaşım noktasında ciddi atılımlar yaptığını ancak taşıt sayısının az olduğuna vurgu yaptılar. Vatandaşlar belediye otobüslerinin hem Atatürk Bulvarı hem de Çevre Yolu üzerinde hizmet vermesiyle birlikte ulaşımda rahatlama sağlandığını dile getirerek Başkan Kutlu’ya teşekkürlerini iletti.
Vatandaşlar ayrıca, otobüs sayısının az olmasından dolayı uzun süre otobüs beklemek zorunda kaldıklarını belirterek, araç sayısının arttırılmasını istediler.
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, daha önce de otobüs kullanarak yolcularla sohbet etmiş, makam aracı olarak bisiklet kullanmasıyla ise tüm Türkiye’de dikkat çekmiş ve örnek gösterilmişti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir