YEREL HABERLER - 23 Kasım 2015 Pazartesi 16:51

Grup Başkanvekili Aydın'dan Öğretmenler Günü Mesajı

A
A
A
Grup Başkanvekili Aydın'dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklamada bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin sonsuza dek başı dik ve güçlü kalabilmesinin, öğretmenlerin yetiştirdiği azimli, kararlı, hiçbir zorluk ve engelden yılmayan demokrasinin temel ilkelerini benimsemiş gençlerle olacağını kaydetti.
Aydın açıklamasında, “Bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye’yi kuracak olan nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin, her zaman yanlarında olduğumuzu da ayrıca belirtmek isterim. Bu kutsal görevlerinde ve vermiş oldukları mücadelelerinde değerli öğretmenlerimiz için ne yapılsa azdır. Fedakârlıkları, özverileri için milletçe her zaman şükranlarımızla anılmaktadırlar.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan insanlar olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizin eserleri bu milletin en büyük teminatıdır.
Bu güzel ve anlamlı günde bir kez daha değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlar, eğitim ve öğretim neferlerimizin çalışma hayatında başarılı olmasını diler, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir