YEREL HABERLER - 23 Nisan 2016 Cumartesi 17:28

Hastanede 23 Nisan Etkinliği Düzenlendi

A
A
A
Hastanede 23 Nisan Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk servisinde yatan çocuklar sevindirildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz ve Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya, Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Tunç , Müdür Yardımcıları Nilgün Şahin, Mehmet Turan çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle hastaneyi ziyaret eden Genel sekreter Erdoğan Öz ve beraberindekiler çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Erdoğan Öz, “Çocuklarımız, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarıdır. Sevgi dolu kalpleri, gülen gözleriyle, milli egemenliğimizi kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ayrı bir anlam katan çocuklarımızın, ülkemizi yarınlara güvenle taşıyacaklarına olan inancımız tamdır.
Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, bu alanda hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün geleceğin nesillerine verdiği önemi ifade etmektedir. Dünyada, ülkemizde ve en yakın çevremizde, insan haklarına saygı, barış, hoşgörü ve kardeşlik tohumlarının yeşermesini dilerken, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir