YEREL HABERLER - 24 Nisan 2015 Cuma 16:59

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Profesörü Göreve Başladı

A
A
A
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Profesörü Göreve Başladı

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-2 Hizmet binasına (Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi) atanan Prof. Dr. Berna Dilbaz göreve başladı.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan, Ek-2 Hizmet Binasına 1 profesör atandığını ve göreve başladığını dile getirdi.
Doğan, yaptığı açıklamada, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Berna Dilbaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Ataması yapılan Prof. Dr. Berna Dilbaz ile birlikte Ek-2 hizmet binasında daha iyi sağlık hizmetinin verilecektir. Kadromuza dahil ettiğimiz profesörümüze Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde halkımıza artık daha iyi hizmet vereceğiz. Tüm çalışmalarımız bu sayısının artırılması yönündedir. Vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunmak için çabalıyoruz" dedi.
Yeni atanan Prof. Dr. Berna Dilbaz ise, ‘’Burada olmaktan çok memnunum, Adıyaman’da vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti vermek için diğer hekim arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen her şeyi yapacağız’’ dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir