YEREL HABERLER - 24 Kasım 2015 Salı 13:21

Polis Eşleri Öğrenciler Yararına Kermes Açtı

A
A
A
Polis Eşleri Öğrenciler Yararına Kermes Açtı

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY), tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
Demokrasi Parkı etkinlik alanında, PEKAY tarafından üniversite öğrencilerinin eğitimi için gerçekleştirilen kermesin açılışı gerçekleştirildi. Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, PEKAY Başkanı Ayşe Salmaner, Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer yıldırım, emniyet mensupları katıldı. Polis eşleri tarafından yapılan yiyecek ve giyecekler 4 gün boyunca kermeste satışa sunulacak.
Açılışta konuşan Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, PEKAY’ın 2 senedir etkinlikleriyle göz doldurduğunu belirterek, “PEKAY, polis ve bekçi çocuklarının yüksek öğretimde okuyanların eğitimine destek amacıyla kurulan bir derneğimizdir. Onların bursuna harcanıyor. 30 Öğrenciye burs veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Vali Yardımcısı Levent Öztin, bu faaliyetlerde etkinlik gösteren bayanlara gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yardımlaşma, dayanışma bizim milletimizin özünde temel hassasiyetlerinden birisidir. Bu özü kaybetmemek gereklidir. Bunu bu şekilde etkinliklerle gelecek nesillere aktarmamız lazım. Buhranları sıkıntısız atlatmamızın temel özelliği bu yönümüzdür. Bu tür vesilelerle gelecek nesillere aktarılır” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir