GENEL - 15 Ekim 2018 Pazartesi 12:23

Sanatçı Yusuf Güney şehit askerin kardeşinin düğününe katıldı

A
A
A
Sanatçı Yusuf Güney şehit askerin kardeşinin düğününe katıldı

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Adıyaman’da ki konser öncesinde şehit askerin kardeşinin düğün törenine katıldı.

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Adıyaman’da ki konser öncesinde şehit askerin kardeşinin düğün törenine katıldı.


Adıyaman’a Çiğköfte Festivalinde konser vermek için gelen sanatçı Yusuf Güney, bura düğün törenine katıldı. Şırnak’ta vatani görevini yaparken 1 Eylül 1996 tarihinde şehit olan Piyade Er Çelebi Öztekin’in kardeşi Süleyman Öztekin’in düğün törenine katıldı.


Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper, ürkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ve çok sayıda davetli düğün törenine katıldı.


Şehidin kardeşi Süleyman Öztekin ve Melek Durmuş’un (Öztekin) düğün törenine katılan sanatçı Yusuf Güney, genç çiftlere mutluluklar diledi.


Damat Süleyman Öztekin, düğün töreninde kendisini yalnız bırakmayan devlet büyüklerine ve sanatçı Yusuf Güney’e teşekkür ederek, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için çok mutlu oldum. Davetlilerin hepsinin ayaklarına sağlık. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkürler” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.