YEREL HABERLER - 20 Mayıs 2016 Cuma 17:07

Yardım Derneğinden Suriyeli Çocuklara Kıyafet Yardımı

A
A
A
Yardım Derneğinden Suriyeli Çocuklara Kıyafet Yardımı

Adıyaman’da, maddi durumu zayıf ailelere yönelik yeni kurulan ve kısa sürede faaliyetlerini başlatan Sevgiyle Kucaklayan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Suriyeli çocuklara kıyafet yardımı yapıldı.
Başta sevgiyle Kucaklayan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen yaklaşık 50 Suriyeli çocuğa kıyafet yardımı yapıldı. İhtiyacı olan bütün ailelere yardım eli uzatabilmek amacıyla dernek kurduklarını belirten Sevgiyle Kucaklayan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeliha Özkaynar, “Bizler dernek olarak yardıma ihtiyacı olan vatandaşımızı bir nebzede olsun yüzünü güldürebilmek onların sorun ve sıkıntılarını en az seviyeye indirmek için var gücümüzle çalışıp yardımlar yapacağız. Bugün maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 50 Suriyeli çocuğumuza kıyafet yardımı yaptık. Suriyeli çocuklarımızla beraber bizlerinde yüzü güldü. Bu ailelerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bizler yardıma muhtaç olan ailelerimizin mutluluğunu görebilmek onların yüzünü güldürmek için buradayız" dedi.
Özkaynar, isteyenlerin evde kullanmadıkları kıyafetleri, ayakkabıları, gıda malzemelerini ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kendilerine ulaştırabileceğini belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir