YEREL HABERLER - 13 Nisan 2017 Perşembe 15:37

AFJET Afyonspor’u lig bitimine 2 hafta kala şampiyonluk heyecanı sardı

A
A
A
AFJET Afyonspor’u lig bitimine 2 hafta kala şampiyonluk heyecanı sardı

Spor Toto 3.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri AFJET Afyonspor lig bitimine 2 hafta kala yarın şampiyonluk maçına çıkacak. En yakın takipçisi ile arasında 7 puan fark olan mor menekşeler yarın oynayacakları Adliyespor maçını kazanmaları halinde bitime 2 hafta kala şampiyonluklarını ilan edecekler.


Lig başlangıcından bu yanan aldığı başarılı sonuçlar ile uzun süredir lig liderliğini kimselere kaptırmayan AFJET Afyonspor başarısını yarın oynayacak Adliyespor maçı ile taçlandırmayı hedefliyor. 31. haftaya da 71 puan ile lider olarak giren mor menekşeleri 64 puan ile Sakaryaspor takip ederken, Afyonspor’un lig 3.’sü olan Darıcagençlerbirliği ile arasındaki puan farkı ise 9.


Yarın oynayacakları Adliyespor maçı ve ligdeki durum ile ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan kulüp Başkanı Salih Sel, ligin başlangıcından itibaren “play-off” oynamadan bir üst lige çıkma hedefine tamamen yaklaştıklarını kaydederek yarınki maç ile de başarılı perçinleyeceklerini aktardı. Zorlu bir lig maratonu geçirdiklerini hatırlatan Başkan Sel, rakiplerine baktıkları zaman kendilerinin gayet istikrarlı bir şekilde ilerlediklerini ve bununda başarı getirdiğini ifade etti. Yarın oynayacakları maç için çağrıda da bulunan ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerini stada beklediklerini dile getiren Başkan Sel, “Yarın sahaya çıkıp ve güzel bir oyun ile maçı kazanacağımızı inanıyorum. Galibiyet için çıkacağımız maç için taraftarlarımız ile birlikte bütün hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Yarınki maçı kazanmamız halinde matematiksel olarak lig bitimine 2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız. Ayrıca rakiplerimize ben bir kez daha başarılar diliyorum, inşallah onlarda arzu ettikleri yerde olurlar. Bazı olumsuzluklara rağmen sportmence geçirdiğimiz lig maratonunda ben emeği geçen başta kendi futbolcularımız ve teknik heyetimiz olmak üzere bütün takımlara teşekkür ediyorum. Yarın inşallah Adliyespor maçından galibiyetle ayrılacağız bu konuda futbolcularımız ve teknik heyetimize güveniyor ve inanıyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Ekipler Korhan Berzeg’e ait yeni bulguların peşine düştü Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde dere yatağında bulunan kimlik, kemik ve elbise parçalarının kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilirken, bölgede yeniden detaylı arama çalışmaları başlatıldı. Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’nde, bundan tam 313 gün önce yürüyüş yapmak için köpeği Tina ile birlikte evinden ayrılan Ekonomist Korhan Berzeg’den (83) bir daha haber alınamamıştı. Armutlu’ya komşu konumda olan Gelgeç Mahallesi’nde konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahalle Muhtarı Ahmet Gülay tarafından mahalleye gelen içme suyu ile ilgili dere yatağında gözlem yapıldığı esnada Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Muhtar Ahmet Gülay’ın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Cumhuriyet savcısı ile jandarma ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından bulunan kemik parçaları Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bugün ise kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı. Bölgede, Korhan Berzeg’e ait farklı bulgular aranıyor. Diğer yandan, Korhan Berzeg’in İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg’in Türkiye’ye dönmek üzere bu sabah yola çıktığı öğrenildi.