POLİTİKA - 08 Mayıs 2016 Pazar 19:39

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da Temel Atma Törenine Katıldı

A
A
A
Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da Temel Atma Törenine Katıldı

Afyonkarahisar’da Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin temel atma töreninde konuşmasını yağmur nedeniyle şemsiye altında yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kadınlara Anneler Günü münasebetiyle karanfil verdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla yapılan temel atma töreni yoğun yağış altında gerçekleştirildi. Bakan Eroğlu, yağış nedeniyle konuşmasına kendi tuttuğu şemsiyenin altında devam etti. Eroğlu, tesisin büyük zorluklarla yapıldığını ifade ederek, "Başkanımızın da dediği gibi bu araziyi Sağlık Bakanlığımızdan alarak Maliye Bakanımızın desteğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis ettik. Ben buradan Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’na, Gençlik ve Spor eski Bakanımız Suat Kılıç’a ve şuanki Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ı bu tesisin Afyonkarahisar’a kazandırılması noktasında ortaya koyduğu gayretten dolayı tebrik ediyorum. İlimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Temel atma törenlerinde yüklenici firmalarla işin bitim tarihiyle ilgili yaptığı sıkı pazarlıkla tanınan Bakan Eroğlu, yine müteahhit firma ile pazarlık yaparak 600 gün olan işin bitiş süresini 450 güne indirerek, bu konuda firma sorumlusundan söz aldı. Anneler Günü’nü de unutmayan Bakan Eroğlu, temel atma töreninin ardından törene katılan kadınlara karanfil dağıttı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir