POLİTİKA - 27 Nisan 2015 Pazartesi 14:08

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 30 Nisan'da Afyonkarahisar'a Geliyor

A
A
A
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 30 Nisan'da Afyonkarahisar'a Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan Perşembe günü Afyonkarahisar’a geleceği belirtildi.
CHP Afynkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, parti genel başkanları Kılıçdaroğlu’nun kente gerçekleştireceği ziyaretle ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun miting programında ilk sıralarda Afyonkarahisar’a yer vermesinin, kente verdiği önemin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Bu mitingin geçmiş mitinglere göre daha farklı olacağını ifade eden Ercan, “Mitingimize katılımın yoğun olacağını düşünüyoruz. Parti seçim programımız açıklandıktan sonra CHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığını görüyoruz. Bunun da mitinglerimize yansıyacağını hep birlikte göreceğiz. Mitingimizde başka şehirlerden ya da bölgelerden kesinlikle taşıma yapmayacağız. Mitingimizin 30 Nisan Perşembe günü saat 13.30’da Anıtpark’da yapmayı planlıyoruz. Mitingimiz için teşkilatımızın bütün kolları, kent genelinde gerekli çalışmalarını yapmaya başlandı. İlçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde mitinge katılım için teşkilat üyeleri çalışmalarını hızlandırdı. CHP olarak bu seçimlerde iktidara geleceğimize inanıyoruz. İktidar yürüyüşümüze Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
Başkan Ercan, ayrıca Kılıçdaroğlu’nu Afyonkarahisar’da en iyi şekilde ağırlamak için gereken bütün hassasiyetlerini göstereceklerini ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir