YEREL HABERLER - 24 Eylül 2015 Perşembe 21:09

Dinar'da Resmi Bayramlaşma Töreni

A
A
A
Dinar'da Resmi Bayramlaşma Töreni

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Kurban Bayramı Resmi Bayramlaşma töreni İlçe Hükümet Konağı binasında bulunan Kaymakamlık makamında gerçekleşti.
Kurban bayramının gelmesi münasebetiyle resmi bayramlaşma töreni Dinar Kaymakamlığında gerçekleşti. Gerçekleşen resmi bayramlaşma töreni sonrası şehitlerimiz için dua edildi. Resmi bayramlaşma programı sonunda Dinar İlçe Protokolü tarafından, Buhurcular Huzur Evi ziyaret edildi. Her yıl olduğu gibi bu yılda da yaşlı vatandaşları unutmayan ilçe protokolü Buhurcular Huzur Evinde kalan yaşlı vatandaşlar ile bayramlaşarak onların dert ve sorunlarını dinledi. Program esnasında Huzurevi sakini Şakir Erbudak kendi bağlaması ile yöresel türküler söyleyip seslendirdi. Ve ilçe protokolü kendilerine daha nice güzel bayram geçirmeleri temennilerinde bulunarak huzurevinden ayrıldı.
Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’in ev sahipliği yaptığı bayramlaşma törenine AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, HSYK Üyesi Muharrem Özkaya, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Isa Sağbaş, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Garnizon Komutanı Mutlu Tomak, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir