POLİTİKA - 13 Kasım 2015 Cuma 18:21

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Sandıklı'ya Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

A
A
A
Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Sandıklı'ya Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Bakan Eroğlu’nun ziyaretine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl katıldı.
Bakan Eroğlu ilk ziyaretini Sandıklı AK Parti İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi. Burada partililer ile sohbet ederek teşekkür ettikten sonra partililere ve basına lokum ikramında bulundu. Daha sonra Belediye’yi ziyaret eden Bakan Eroğlu, belediye girişinde halka hitap ederek seçimde Sandıklı’nın yüzde 63’lük desteğine teşekkür etti. Belediye ziyaretinde de belediye hatıra defterini imzaladı.
Bakan Eroğlu Sandıklı’da konuşmasında, “Her zaman Sandıklı’ya proje müjdesi vermek için geliyorduk. Bu seferde teşekkür için geldik. Sandıklı kalbimizde olan bir ilçemiz. Patatesi ile, termali ile, tarım makineleri ve seraları olan gerçekten muhteşem bir ilçe. Bizde Sandıklı’ya her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Ben Buradan milletimize teşekkür ediyorum. Çünkü milletimiz büyük oyunun farkına vardı. Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynanıyordu. Türkiye’nin istikrarı bozulsun. Neticede Türkiye baş aşağı gitsin. Ama millet bunun farkına vardı. Hakikatten milletimiz muhteşem. Verasetine hayranım. Bu bakımdan milletimize şükran borçluyuz. Milletimiz için ne yapılsa azdır. Bizimde üzerimizde büyük yük var. Bu yükü omuzlayarak taşımak için şevkle heycan ile gece gündüz çalışacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir