YEREL HABERLER - 13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:07

Özkaya Gençlerle Buluştu

A
A
A
Özkaya Gençlerle Buluştu

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelen milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, gençlerle sohbet etti. Paralel yapının ülkeye verdiği zarardan bahseden Özkaya, “Ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışıyorlardı. Ama milletimiz partimize verdiği destekle buna izin verdi. İnanıyoruz ki 7 Haziran’da da izin vermeyecek” dedi.
İl Başkanlığı toplantı salonunda gençlerle buluşan Özkaya, AK Parti’nin gençlere büyük bir önem verdiğini söyledi. AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin önemli kademelerinde gençlere görevler verdiğini hatırlatan Özkaya, “Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kadınlarımıza ve gençlerimize partimizin kapısını sonuna kadar açtı. Gençlerin içinde olmadığı bir siyasi hareketin başarılı olamayacağını her konuşmasında ifade eden sayın Cumhurbaşkanımız partinin her kademesinde gençlerimize yer verdi. AK Parti Gençliği de çalışmalarıyla hep başarılı oldular. Bu gün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü siz değerli genç arkadaşlarımız bizlerin geleceğisiniz. Şuan sizlere daha iyi bir gelecek hazırlayabilmek için çalışıyoruz. Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde ülkemiz için çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde Başbakanımız ve eniştemiz sayın Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz yüzde 75’lik oy sözünü tutacağız. İnanıyorum ki bu sözün yerine getirilmesi için gençlerimizde çalışmalarımıza katkı vermeye devam edecekler” dedi.
Paralel yapının ülkeye zarar verdiğini dile getiren Özkaya, HSYK seçimlerine değindi. Milletvekili adayı Av. Özkaya, “HSYK’nın yeniden yapılandırılması, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay gibi kurumların yapısının değişikliği gibi konular önemliydi. Değişikliği 12 Eylül referandumu ile kabul edildikten sonra HSYK’da seçimler yapıldı. Paralel yapı ülkemize zarar vermek ve kaos oluşturmak için oyun içinde oyun yapmaya başladı. Fakat partimiz milletinden aldığı güç ile bu yapıya geçit vermedi” dedi.
Milletvekili adayı Özkaya konuşmasının ardından gençlerin sorularını cevapladı. Programa İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel başta olmak üzere İl Gençlik Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları başkanları ve yönetimleri ile gençlik kolları üyeleri katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir