SPOR - 27 Ocak 2018 Cumartesi 15:31

Ağrı 1970 Spor galibiyete kilitlendi

A
A
A
Ağrı 1970 Spor galibiyete kilitlendi

Bölgesel Amatör Ligi 15.

Bölgesel Amatör Ligi 15. haftada Ağrı 1970 Spor yarın deplasmanda oynayacağı Siirt İl Özel İdaresi Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.


TFF Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor, 14 hafta sonunda topladığı 40 puan ile açık ara liderliğini koruyor. Şampiyonluğa göz kırpan Ağrı ekibinde eksi 10 derece futbolcu ve teknik heyet antrenmanlarını aksatmıyor. Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadumunda antrenman yapan futbolcular ilk olarak düz koşu ve çift kale maç yaptı. Moralleri üst düzeyde olan futbolcular ve teknik heyetin yüzü gülüyor. Antrenman düz koşu ve ter antrenmanıyla sona erdi. Yarın saat 13.00’te Siirt İl Özel İdaresi Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Ağrı 1970 Spor, bugün kafile halinde Siirt’e hareket eti.


Maç hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, Siirt maçını kazanıp lige namağlup devam etmek istediklerini söyledi. Deplasmanda maç kazanmanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Kalafatoğlu, “Rakibimiz Siirt Spor’un taraftar avantajı var, inşallah dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen bir maç olur. Bu sezon deplasmanda sadece bir maçta berabere kaldık. Onun dışında içeride ve dışarıda oynadığımız tüm maçları kazandık. Hedefimiz 3 puan futbolcularıma çok güveniyorum ve bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Ligin sonuna doğru yaklaşıyoruz, inşallah şampiyon olacağız, kamuoyunda daha fazla ses getirmek için önümüzde ki hafta tüm Ağrı halkını maça davet ediyoruz. Kendi evimizde 8 bin taraftar ile oynuyoruz, hedefimiz bunun 10 bin olması, soğuk havaya aldırış etmeden bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, futbol onlarla güzeldir” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir