- 12 Eylül 2017 Salı 09:13

Tutak’ta okul ve çevre güvenliği toplantısı yapıldı

A
A
A
Tutak’ta okul ve çevre güvenliği toplantısı yapıldı

Tutak’ta Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Erkan İsa Erat’ın başkanlığında okul ve çevre güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Tutak’ta Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Erkan İsa Erat’ın başkanlığında okul ve çevre güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.


İlçe de bulunan bir toplantı salonunda yapılan programa Kaymakam Erkan İsa Erat, ilçe Emniyet Amiri Yaşar Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Alican Şenay, ilçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, , Okul İdarecileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı.


Toplantıda 2017-2018 Yılı Eğitim ve Öğretim faaliyetlerinin en güvenli şekilde devam ettirilmesi için alınması gereken tedbirler ele alındı. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Erat, ilçe merkezi ve köylerde, Eğitim-Öğretim sezonuna iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Yaz tatili süresince eğitim kurumlarının eksikliklerinin tamamlanmasına yönelik ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından okullarda gerekli bakım ve onarımlar yapıldığını belirten Erat, “Eğitim, Öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte bizlere düşen görev çocuklarımızın, gençlerimizin ve öğrencilerimizin en güvenilir, en sağlıklı ortamlarda kaliteli bir eğitim almalarını sağlamaktır. Eğitim ve Öğretim, her şeyden önce vicdani bir sorumluluk, vatan, millet ve devlet meselesidir. Çünkü eğitim dediğiniz zaman aslında her şeyden bahsetmiş olursunuz. Eğitim ile ilgilendiğiniz zaman aslında her şey ile ilgilenmiş olursunuz. Zira yaşama ve insana dair her şeyin temelinde eğitim bulunmaktadır” şeklinde konuştu.


Daha sonra toplantıya katılanlarda fikir alış verişi yapıldı, sorunlar problemler üzerinde mutabakat sağlandı ve gerekli notlar alınarak yapılması elzem durumlar konusunda, ilgili kurumlar tarafından yapılması ve düzeltilmesi için Kaymakam Erat tarafından talimat verildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir