GENEL - 06 Aralık 2016 Salı 16:23

Aksaray’da vatandaşlar dolar bozduruyor

A
A
A
Aksaray’da vatandaşlar dolar bozduruyor

Aksaray’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarları bozdurun” çağrısı üzerine vatandaşlar ellerindeki dolarları bozdurmak için dövizcilerin yolunu tuttu.
Döviz fiyatlarında dalgalanmaların devam ettiğini belirten döviz yetkilisi Ramazan Çetin, “En son dolar 3 bin 250 ve 3 bin 350 aralığından, jeopolitik gelişmelerle beraber 3 bin 600’e kadar dayanmıştır. Daha önce hükümetimizin ekonomik kurmaylarını toplayıp hem dövizle ilgili, hem de ekonomiyle ilgili alacağı kararlardan sonra 3 bin 600 TL’yi gören dolar, 3 bin 500 ve 3 bin 550 TL aralığında devam etmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın vatandaşlarımıza ‘Dövizlerinizi bozdurun’ çağrısına vatandaşlarımız tarafından da bir karşılık gördü. Son birkaç gündür vatandaşlarımızda elindeki dövizleri bozduruyor. Geçenlerde bir istatistik yayınlandı. Türkiye’de en çok döviz üzerinde yatırım yapan il Nevşehir oldu. Aksaray’da ikinci sıradadır. Aksaray’ımızda da döviz yatırımı yapanın yüksek olduğunu düşünmekteyim. Aksaray’daki vatandaşlarımız dövize yatırım yapmayı seviyorlar” diye konuştu.
Dolarını bozdurmak için gelen vatandaş Rahmi Yıldırım ise “Ülkemizde kriz olmasın diye 200 dolar bozdurdum. Dolarlarımızı bozduruyoruz. Hükümetimize destek sağlamak için” dedi
Bunlar Da İlginizi Çekebilir