POLİTİKA - 19 Ekim 2018 Cuma 15:58

Başkan Altınsoy: “Sefer bizden zafer Allah’tan”

A
A
A
Başkan Altınsoy: “Sefer bizden zafer Allah’tan”

AK Parti kadrolarının 17 yıldır Türkiye’ye çok önemli hizmetler verdiğini belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Eğer bir gün Türkiye Cumhuriyetinin tarihi, dönemlere ayrılacak olursa AK Parti iktidarı Türkiye’nin yükselme devri olarak tarihe geçecektir” dedi.

AK Parti kadrolarının 17 yıldır Türkiye’ye çok önemli hizmetler verdiğini belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Eğer bir gün Türkiye Cumhuriyetinin tarihi, dönemlere ayrılacak olursa AK Parti iktidarı Türkiye’nin yükselme devri olarak tarihe geçecektir” dedi.


AK Parti Aksaray teşkilatı olarak 29 Mart 2019 seçim çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam ettiklerini belirten Başkan Altınsoy, 17 yıldır AK Parti iktidarının Aksaray’a yaptığı yatırımların ortada olduğunu ve halkın desteğiyle daha yapacak çok işlerinin olduğunu vurguladı. “AK Parti’de hiçbir zaman görev istenmez, görev verilir” diyen Başkan Altınsoy, “AK Parti döneminde Aksaray’ımıza birçok yatırımlar yapıldı. Bunu da seçim çalışmaları kapsamında gururla anlatıyoruz. Doğalgaz, duble yollar, üniversite, sağlık alanındaki değişimler gibi birçok hizmet gerçekleştirildi. 17 yıl önceki Aksaray’ın hali ile şimdi ki Aksaray arasında ki fark ortada. Sefer bizden zafer Allah’tan. İnşallah halkımız 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti ile yola devam diyecek” dedi.


Milletinden aldığı güçle AK Parti iktidarının Türkiye’de çok önemli hizmetler verdiğini hatırlatan Altınsoy, “Türkiye Cumhuriyeti tarihine baktığımız zaman ulaşımda, eğitimde, sağlıkta demokratikleşmede, çözüm sürecinde nerelere geldiğimizi halkımız çok iyi biliyor. AK Parti ile geçen süreç Türkiye’nin en parlak dönemidir. Eğer bir gün Türkiye Cumhuriyetinin tarihi dönemlere ayrılacak olursa AK Parti iktidarı Türkiye’nin yükselme devri olarak tarihe geçecektir. Biz bu yükselme devrini arttırarak devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Kır Çiçekleri Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndü Mersin Büyükşehir Belediyesinin Kır Çiçekleri projesi kapsamında yetişen yetenekli kız çocukları, Okullar Arası Yıldızlar Kız/Erkek Ordu Türkiye Şampiyonası’ndan dereceler ile döndü. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 4 yıl önce başlatılan ve özellikle kırsal kesimlerde yaşayan ve değişik spor branşlarında yetenekli kız çocuklarının seçildiği projede Kır Çiçekleri, il ve il dışında gerçekleştirdikleri mücadelelerle adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Halter dalında yapılan şampiyonalarda isimlerinden söz ettiren Kır Çiçeklerinin başarılı sporcuları, Ordu’da yapılan Okullar Arası Yıldızlar Kız/Erkek Türkiye Şampiyonası’ndan da dereceler ile döndü. Ordu’da 18 Nisan’da yapılan şampiyonada halter dalında yarışan Reyhan Opçin, 49 kiloda Türkiye 3.’lüğünü elde etti. Opçin elde ettiği derece ile U15 Milli Takım Kampına seçildi. Aynı şampiyonada 71 kiloda yarışan Nesrin Başaran da Türkiye 3’ncüsü oldu. Kır Çiçekleri projesi hakkında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kız çocuklarına, eğitime ve spora verdiği önemle ortaya çıkan ve yaklaşık 4 yıl önce başlatılan ‘Kır Çiçekleri’ projesi; özellikle kırsal kesimlerde yaşayan yetenekli kız çocuklarının yeteneklerine göre farklı spor branşlarında yetişmesini hedefliyor. Özellikle Mersin’in kırsal kesimlerinde yaşayan ve sporun farklı dallarında yetenekli olan kız çocuklarının seçildiği proje sayesinde, öğrenciler hem hayatlarına hem de spor hayatlarına istikrarlı bir şekilde hazırlanıyor.
Muğla Bodrum’da ralli heyecanı 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Rally Bodrum, 26-28 Nisan tarihlerinde Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçelerinde gerçekleştirilecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi tarafından desteklenen organizasyon, 26 Nisan Cuma akşamı saat 20.30’da Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilecek start seremonisi ile başlayacak. Ralli, drift, tırmanma, pist ve off-road yarış araçlarından oluşan sergi, 22-27 Nisan tarihleri arasında Oasis Bodrum’da ziyaret edilebilecek. Ayrıca Rally Bodrum’a katılacak ralli pilotları Volkan Işık, Ali Türkkan, Burak Çukurova, Ümit Can Özdemir ve Uğur Soylu da 25 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de, Oasis Bodrum’da gerçekleşecek söyleşi ile otomobil severler ve basınla bir araya gelecek. 2024 sezonunun bu önemli randevusunda Bodrum’un doğal güzelliklerini gözler önüne seren ve Çamlık, Mazı, Fesleğen ve Etrim bölgelerinde yer alan asfalt zeminli etaplara bu yıl Milas bölgesinden yeni etaplar da eklendi. İki gün boyunca devam edecek olan mücadele, cumartesi günü Milas-Bodrum arasındaki 3 özel etapta, pazar günü ise Bodrum’da yer alan 3 özel etapta yaşanacak. Aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan TOSFED Ralli Kupası’na da puan verecek olan ralli, 28 Nisan Pazar günü ödül töreni ile son bulacak.
İstanbul İstanbul’da şoke eden tehlikeli yolculuklar kamerada: Çocukların canını hiçe sayıp taşıdılar Kağıthane’de scooter ile yolculuk yapan bir kişi, çocuğunu da kucağında taşıyarak yürekleri ağızlara getirdi. Bisikletle yolculuk yapan başka bir kişi ise, iki çocuğunu bisikletin yanlarına oturtarak yolculuğuna devam etti. Yine Kağıthane’de iki çocuk, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında dakikalarca tehlikeli yolculuk yaptı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.Kağıthane’de vatandaşların hem kendi hayatını hem de çocuklarının hayatını tehlikeye atarak trafikte yaptığı tehlikeli ve bilinçsiz yolculuklar adeta ‘pes’ dedirtti. Kağıthane’de scooter ile yolculuk yapan bir kişi, hiçbir güvenlik önlemi almadan akan trafikte çocuğunu kucağında taşıdı. Görenlerin yüreklerini ağzına getiren tehlikeli yolculuk, diğer vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.Bir bisiklete üç kişi bindiKağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde bisikletle giden bir kişi, okuldan çıkan çocuklarını da alarak üç kişi yolculuk yaptı. Çocuklarını bisikletin kenarlarına ayakta duracak şekilde koyan şahıs, pedal çevirmeye devam etti. Şaşkınlığa yol açan olay vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Kamyonetin arkasına takıldılarKağıthane Galata Deresi Caddesi’nde ise yaşları ufak iki çocuk, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında yolculuk yaptı. Sürücünün farkına varmadığı esnada kamyonetin arkasına tutunan çocuklar, dakikalarca tehlikeli yolculuğu sürdürdü. Çevredekileri hayrete düşüren olay başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
Antalya Antalya’da Kum Zambaklarına çitli koruma Anavatanı Akdeniz kıyıları olan ve nesli tükenme tehlikesinde olduğu için Dünya Doğa Koruma Birliği’nce koruma altında bulunan kum zambakları Kundu sahilinde çitlerle koruma altına alındı. Antalya Aksu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, nesli tükenme tehlikesi altında bulunan Kum Zambaklarını koruma altına alıyor. Kundu sahilinde ekiplerce yerleri tespit edilen Kum Zambakları renkli çitlerle çevrilerek zarar görmekten kurtarılıyor. Akdeniz Bölgesinin endemik bitkileri arasında yer alan Kum Zambakları Antalya’nın Aksu ilçesinde koruma altına alındı. Aksu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kundu sahilinde 13 ayrı noktadaki Kum Zambaklarını çit ile çevirerek koruma altına aldı. Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, biyolojik miras olan Kum Zambaklarının gelecek nesillere sadece fotoğraf olarak anlatılmaması için üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirterek “Endemik türleri koruma görevimizi yerine getiriyoruz” dedi. Belediye sorumluğunda olan bütün sahilin kontrol edileceğini belirten Başkan Yardımcısı Çelik, “Kum Zambaklarını tehlikelerden korumak ve farkındalık oluşturmak için rahatça fark edilebilecek şekilde renkli çitler içine aldık. Ekiplerimiz çitleri ve zambakları sürekli kontrol edecek” dedi. Dünya Doğa Koruma Birliğince de korunacak türler arasında yer alan ve kopartılması yasak olan Kum Zambakları her yıl Eylül, Ekim aylarında çiçek açarak adeta görsel bir şölen sunuyor. Kum Zambaklarını koparanlara 488 bin 630 liraya kadar para cezası verilebiliyor.