Alış : 1.8169 | Satış : 1.8257  
Alış : 2.3117 | Satış : 2.3228
 

Angelina Jolie’nin yatı Marmaris’te bakıma alındı

Hollywood'un güzel yıldızı Angelina Jolie’nin yaz aylarında mavi yolculuğa çıkacağı yatı Marmaris’te güzel yıldız için hazırlanıyor.

Angelina Jolie’nin yatı Marmaris’te bakıma alındı


21.02.2012 | 12:34

BEHZAT GEZER
MUĞLA

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin ortağı olduğu "Floating Life" adlı İtalyan firmanın, filosundaki üç mega lüks yat Marmaris’te bakıma alındı. Floating Life adlı İtalyan firma, filosundaki 90 mega yatın bakımı için Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Akdeniz'in en büyük marinası Yacht Marin'le anlaştı. Anlaşma kapsamında ilk olarak her biri 41 metre olan üç mega lüks yat Ocean Pearl, Ocean Emerald ve Atlantica Seconder, Yacht Marin'de bakıma alındı. Ünlü yıldızın yaz aylarında mavi yolculuğa çıktığı Ocean Pearl (Okyanus İncisi), Nisan başında bakımı tamamlanıp suya indirilecek.

UZAY MEKİĞİNE BENZİYOR

Dünyaca ünlü İngiliz mimar Lord Norman Foster'ın dizayn ettiği, İtalya'da Mart 2010'da suya indirilen, uzay mekiği görünümlü, 41 metrelik mega yatta, lüks otel odalarının konforunu aratmayan 12 kişi ağırlama kapasiteli 6 suit kabin, yüzme havuzu, sinema, sauna, mini denizaltı ve su sporları araçları bulunuyor.




3 oy, 5 puan
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.
Yorum Ekle
Adınız Soyadınız
*
Yorumunuzu Giriniz
*


(C) İhlas Haber Ajansı 1993-2012. Her Hakkı Saklıdır.
29 Ekim Cad. İhlas Medya Center, Medya Blok Kat:2 Yenibosna-İstanbul

Telefon : 0212 454 33 33    Faks : 0212 454 33 35