EKONOMİ - 25 Kasım 2015 Çarşamba 10:56

Ato Başkanı Bezci: “64. Hükümet Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun”

A
A
A
Ato Başkanı Bezci: “64. Hükümet Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Başbakan Ahmet Davutoğlu başbakanlığında kurulan 64. Hükümet’in Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Bezci, “2019 yılına kadar görev alacak hükümetimizin ekonomik ve siyasi istikrarı sürdürerek Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacağına inanıyoruz” dedi.
Bezci, yazılı bir açıklama yaparak 1 Kasım seçimlerinin ardından Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığında kurulan hükümeti kutladı. Türkiye’nin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ekonomik ve siyasi alanda önemli mesafeler katettiğini kaydeden Bezci, Türkiye’nin bundan sonra ekonomik büyümeye odaklanması ve bu doğrultuda ekonomik reformları hayata geçirmesi gerektiğini ifade etti. Bezci, şunları söyledi:
“Türkiye’nin coğrafyasında yaşanan siyasi sorunların ekonomik ve siyasi etkilerinden kısa sürede kurtulamayacağı ortadadır. Buna rağmen tecrübeli bir hükümetin işbaşında olması iş alemi olarak bizlere umut veriyor. Artık dört yıl seçim konuşmayacağız. 2019 yılına kadar görev alacak hükümetimizin ekonomik ve siyasi istikrarı sürdürerek ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacağına inanıyoruz. Ekonomide ikinci nesil reformlar bir an önce hayata geçirilerek çarkların durmadan işlediği bir ekonomik yapıya ulaşılması şarttır. İş dünyası olarak biz üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir