YEREL HABERLER - 12 Şubat 2016 Cuma 15:38

Çiftler Soluğu Sevgililer Günü Fuarı'nda Aldı

A
A
A
Çiftler Soluğu Sevgililer Günü Fuarı'nda Aldı

ATO Congresium’da düzenlenen Sevgililer Günü Hediyelik Eşya Fuarı, 4-14 Şubat 2016 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarda, Sevgililer Gününe özel tasarlanan hediyeler sevgililere sunuldu.
14 Şubat Sevgiler Günü’nün yaklaşmasyla hediye alma telaşına giren çiftler, soluğu Sevgililer Günü Hediyelik Eşya Fuarı’nda aldı. Başkent Ankara, 4-14 Şubat 2016 tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenen Sevgililer Günü Hediyelik Eşya Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Hafta sonunun gelmesi ile beraber fuara ilginin daha da artması bekleniyor.
Fuardaki standlardan en dikkat çeken, Otizm hastası olan Remzi’nin özel olarak tasarladığı çizimli bardaklardı. Remzi tarafından tasarlanan bardaklar, sevgillire özel olarak sunuluyor. Remzi’nin abisi, standa gelen ziyaretçilere bu bardakların satışını yapıyor. Remzinin abisi,’’Sevgililer hem farklı bir hediye almak hem de Remzi’nin açacağı Seramik Atölyesi’ne katkı sağlamak istiyorlarsa onları bekliyoruz’’dedi.
Aynı zamanda ufak hediyelik eşyalar, Sevgililer Günü kutusu, üzerine isimlerin yazıldığı cam bardak ve tabloların olduğu standlar da çiftlerin dikkatini çeken standlar arasında yer alıyor.
Fuar, 14 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir