SPOR - 14 Aralık 2021 Salı 16:43

Erkan Sözeri: 'Şampiyon olacak takım nasıl oynar onu gösterdik'

A
A
A
Erkan Sözeri: 'Şampiyon olacak takım nasıl oynar onu gösterdik'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 2-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından, "Kazandık, mutluyuz ve hakkettiğimizi düşünüyorum. Şampiyon olacak takım nasıl oynar onu gösterdik" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup eden BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sözeri, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "İlk yarı istediğimiz şekilde geçmedi. Maç eksiği olan oyuncularımız biraz sıkıntılar yaşadı. Hamle yaptık. İkinci yarı çok daha iyi oynadık. Kazandık, mutluyuz ve hak ettiğimizi düşünüyorum. Şampiyon olacak takım nasıl oynar onu gösterdik. Taraftarlarımıza teşekkür ederim, hafta arası olmasına rağmen çok olumlu desteklediler. Hakem arkadaşımız basit faulleri vermeyerek oyunun tempolu oynanmasına izin verdi. Güzel bir galibiyet oldu. Takımımız eksik değil, biz büyük bir aileyiz. Yoğun maç trafiği oluyor. İstikrarlı bir kadro yakaladık. İster istemez yorgunluk ve sakatlıklar olacak. Kaptanımız Mustafa Yumlu’ya ve diğer kaptanlara çok teşekkür ederim. Bana saha içi ve dışında çok yardımcı oluyorlar" dedi.

Sefa Tetik - Şahap Gürler

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."