SPOR - 20 Mart 2018 Salı 10:49

Gölbaşı Belediye Spor, Ankara şampiyonu oldu

A
A
A
Gölbaşı Belediye Spor, Ankara şampiyonu oldu

Gölbaşı Belediye Spor U-16 Futbol Takımı, U-16 Ankara finalinde Hacettepe Spor’u penaltı atışlarıyla 6-5 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası’nda Ankara’yı temsil edecek takım oldu.

Gölbaşı Belediye Spor U-16 Futbol Takımı, U-16 Ankara finalinde Hacettepe Spor’u penaltı atışlarıyla 6-5 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası’nda Ankara’yı temsil edecek takım oldu.


Nomal süresi 2-2’lik skorla biten final karşılaşması penaltı atışlarında Gölbaşı ekibinin 6-5’lik galibiyeti ile sona erdi. Böylece Gölbaşı Spor, Türkiye Şampiyonası’nda Ankara’yı temsil etme hakkı kazandı. Kulüp Başkanı Hayati Çal, şampiyonluktan dolayı takımını tebrik ederek, "Alt yapıya önem vermenin meyvelerini topluyoruz. Takımımızı tebrik ediyor, Gölbaşı Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a da desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.


Duruay da U-16 takımını tebrik ederek, "İzlemiş olduğumuz spor politikasının ne kadar doğru bir politika olduğunu bir kez daha görmek gurur ve onur verici. Takımımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’da silah ticareti operasyonu: 6 gözaltı Kütahya ve Afyonkarahisar’da kaçak silah ticareti yapanlara yönelik 7 adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik Asayiş Şube ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yapılan koordineli çalışma sonucu, Afyon’dan silah bulundurma ruhsatı ile birlikte yasal yoldan silah satın alan şahısların Kütahya’ya getirdikleri silahları sattıkları ve satışı gerçekleştirdikten sonra da hırsızlık süsü vererek çalındığı yönünde müracaatta bulundukları tespit edildi. E.D. (37), E.D. (39), Y.V. (32) ve B.M. (23) isimli şahıslar hakkında projeli teknik ve fiziki takip çalışması neticesinde yapılan ara yakalamada, toplam 66 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ele geçirildi. Hakkında çalışma başlatılan 4 şüpheli şahsın 2 ayrı şahıs ile silah ticareti konusu ile ilgili olarak irtibatlı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması ve soruşturmaya konu başkaca suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Kütahya İl merkezinde 6 şüpheli şahsın yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilebilmesi için Kütahya il merkezinde 4 adres, jandarma sorumluluk bölgesi olan Siner Mahallesi’nde 3 adres olmak üzere toplamda 7 adreste yapılan eş zamanlı operasyon sonucu 6 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan arama neticesinde, 2 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 127 adet tüfeği kartuşu, 13 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ve 5 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.