YEREL HABERLER - 24 Kasım 2015 Salı 18:18

Kazan'da Öğretmenler Günü Kutlandı

A
A
A
Kazan'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Ankara’nın Kazan ilçesinde öğretmenler günü düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. Renkli görüntülerin yaşandığı programla kutlandı. Hazırlanan sokak röportajında “Öğretmen Kimdir” sorusuyla mikrofon uzatılanların verdiği cevaplar salonu kahkahalara boğdu.
Kayı ortaokulu tarafından Büyükşehir Belediyesi Kazan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen programa Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sansar, İlçe Jandarma Komutanı Murat Bozdoğan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Meslekte birinci yılını tamamlayan öğretmenlerin yemininin de yer aldığı programda öğrenciler ve öğretmenlerin hazırladığı oratoryo gösterisi büyük beğeni aldı. Türkiye’nin değişik illerinde görev yapan öğretmenlerin mesajları da video aracılığıyla yayınlandı.
Duygusal anların da yaşandığı öğretmenler günü programında emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi. Kaymakam Murat Duru ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk “Hizmet Şeref Belegesi ile ödüllendirilen Ayşen Günay öğretmenin elini öptü. Salonda gösterilen sokak röportajlarında ise, “Öğretmen kimdir” sorusuna verilen cevaplar arsında, “Kalemdir, suluktur, kaynanadır, hocadır, ödevdir, iyi insanlardır”gibi cevaplar salondaki duygusal hava yerini kahkaha ve alkışa bıraktı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir