YEREL HABERLER - 27 Ocak 2015 Salı 14:51

Kazanlı Öğrencilerin Tatil Hediyesi Kagem'den

A
A
A
Kazanlı Öğrencilerin Tatil Hediyesi Kagem'den

Açılan kurslarla öğrencilere farklı tatil alternatiflerinin sunulduğu Kazan Belediyesi Gençlik Merkezi (KAGEM) okulların yarıyıl tatiline girmesiyle gençlerin akınına uğradı.
Gençleri her türlü zararlı alışkanlıktan korumak, onların boş zamanlarını kaliteli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla yola çıkan KAGEM, okulların tatile girmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi.
Öğrencilerin ilgi odağı haline gelen Gençlik Merkezinde açılan resim, müzik, bilgisayar, ebru, gitar, satranç kurslarına katılan gençler hem eğleniyor hem de öğreniyor.
Yaklaşık 1 yıldır Kazan’da faaliyet gösteren KAGEM’de Şalvarlı Picasso olarak adını duyuran ressam Ayfer Bozkurt’tan resim, halk müziği sanatçısı Ali Seven’den bağlama dersleri veriliyor.
KAGEM’in yarı yıl tatili projeleri arasında sosyal gençlik gezileri, tecrübe konuşuyor projesi, gönül ziyaretleri ve özgür düşünce projesi, tarihi ve kültürel değerleri öğrenebilecekleri yerlere geziler düzenleniyor. Kurslardan arta kalan zamanlarda öğrenciler bilgisayar oyunlarının yanısıra langırt ve zeka oyunları oynayıp keyifli zaman geçiriyorlar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir