GENEL - 25 Kasım 2015 Çarşamba 12:29

Tesk Başkanı Palandöken: “64. Hükümetimiz Ülkemize Hayırlı Olsun”

A
A
A
Tesk Başkanı Palandöken: “64. Hükümetimiz Ülkemize Hayırlı Olsun”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, güçlü tek parti iktidarının kısa zamanda ekonomiyi daha da güçlendireceğini söyledi.
Yeni hükümetin ülkemize hayırlı olmasını dileyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, “Ülke genelinde gerçekleştiren 1 Kasım Genel Seçimleri’nin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nden esnaf teşkilatı olarak beklentilerimiz çok fazladır. Başbakan Davutoğlu tarafından kurulan yeni hükümetin ekonomi alanında başarılı olacağına inancımız tamdır. Huzur ve güven içinde bir seçimin ardından kurulan 64. Hükümet kısa zamanda ekonomiye odaklanmalı ve kısa vadede yapılması gereken ekonomik adımlar zaman kaybedilmeden atılmalıdır. Ülkemiz geçmiş söylemlerin üzerine sünger çekerek, barış ve huzuru ön planda tutarak, ekonomik istikrarın devamı için gecesini gündüzüne katarak çalışmalıdır” dedi.
“ŞİMDİ HEP BİRLİKTE ÇALIŞMA ZAMANI”
Tek başına hükümetin ekonominin kısa zamanda yol alması için iyi bir fırsat olduğunun altını çizen Palandöken, “64. Hükümet’in faydalı işlere imza atacağına inancımız tamdır. Başta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere yeni hükümette görev yapacak sayın bakanları kutluyor ve başarılar diliyorum. Güçlü tek parti iktidarı istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsat. Yeni hükümetimizin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine, ekonomiye ve reform sürecine odaklanacağına esnaf camiası olarak inancımız sonsuzdur. Şimdi ülkemiz için hep birlikte çalışma zamanı” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir