SPOR - 17 Kasım 2017 Cuma 20:08

TFF 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Denizlispor: 1

A
A
A
TFF 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Denizlispor: 1

TFF 1.

TFF 1. Lig’in 12. hafta müsabakasında MKE Ankaragücü sahasında Denizlispor’u konuk etti. Ankaragücü, sahadan 2-1 galip ayrıldı.



Maçtan dakikalar


3. dakikada Denizlispor’da Kappel’in sağ çaprazdan vurduğu şutu kaleci Altay iki hamlede kontrol etti.


26. dakikada Ziya’nın sol kanattan açtığı ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Kappel meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu. 0-1


34. dakikada Kappel’le ver kaç yapan Ziya’nın şutu direğin hemen dibinden dışarı çıktı.


45. dakikada Kenan’ın sağ kanattan açtığı ortada topla buluşan Putsila’nın kafa vuruşu direğin hemen dibinden dışarı çıktı.


45+1. dakikada Ziya’nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Kappel’in şutu yandan dışarı çıktı.


45+2. dakikada köşe vuruşu kazanan Ankaragücü’nde topun başına Erdem geçti. Erdem’in ortasında topa yükselen Alihan’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1


60. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Sedat’ın şutu Denizlispor savunmasında Ömer’e çarparak direğin hemen dibinden kornere çıktı.


61. dakikada sağ çaprazdan ceza sahası içine giren Kenan’ın şutu yan ağlarda kaldı.


69. dakikada sol kanattan Ferhat’ın pasına yükselen Kehinde’nin kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.


73. dakikada köşe vuruşu kazanan Ankaragücü’nde topun başına Erdem geçti. Erdem’in pasında topa yükselen Umut Nayır topu meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 2-1



Stat: Ankara 19 Mayıs


Hakemler: Murat Özcan xx, Arkın Akgöl xx, Cemal Bingül xx


MKE Ankaragücü: Altay Bayındır xx, Erdem Özgenç xx, Alihan Kubalas xx, Gençer Cansev xx, Sedat Ağçay xx, Kenan Özer xx, Anton Putsila xx, Arif Morkaya xx (Kehinde dk. 68 x), Ferhat Kiraz xx, Umut Nayir xx (Abdulkadir Kayalı dk. 81 ?), İlhan Parlak ? (Doka dk. 18 xx)


Yedekler: Korcan Çelikay, Castanero, Mahmut Akan, Enes Kubat, Szukula, Yusuf Abdioğlu


Teknik Direktör: İsmail Kartal


Denizlispor: Kaan Güler xx, Alp Kulga xx, Burak Altıparmak xx, Cenk Güvenç xx, Alperen Yazıcı xx, Ziya Alkurt xx, Andre Moritz xx (Berkan Afşarlı dk. 86 ?), Taşkın İlter xx, Anıl Taşdemir xx (Yasin Ozan dk. 79 x), Barış Örücü xx, Leandro Kappel xx


Yedekler: Zeki Ayvaz, Can Velioğlu, Veli Acar, Tarık Ergut, Atakan Üner, Şevki Çınar, Can Erel


Teknik Direktör: Reha Kemal Erginer


Goller: Alihan (dk. 45), Umut Nayır (dk. 73) (Ankaragücü), Kappel (dk. 26) (Denizlispor)


Sarı Kartlar: Alihan Kubalas, Umut Nayır, Arif Morkaya, Kehinde, Erdem (Ankaragücü), Alperen, Burak, Berkan (Denizlispor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrı’da ilk defa sinemaya giden çocuklar unutulmaz bir 23 Nisan yaşadı Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı köylerde yaşayan çocuklara unutulmaz bir şekilde kutlattı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in talimatıyla sinema ve park keyfi yaşayan çocuklar, bayramı coşkuyla kutladı. Köylerde yaşayan ve ilk defa sinemaya giden çocuklar, sinema salonunda mısır ikramıyla keyifli bir film izleme imkanı buldu. Filmin ardından yemeğe götürülen çocuklar, daha sonra Millet Bahçesi’ne götürüldü. Burada oyunlar oynayarak, eğlenen çocuklar, 23 Nisan’ı doyasıya kutladı. Heyecan ve mutluluklarını İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle paylaşan çocuklar, bu özel gün için kendilerine unutulmaz bir deneyim yaşatan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e teşekkür etti. Etkinliğe katılan çocuklar, sinema ve Millet Bahçesi’nde yaşadıkları keyifli anları aileleriyle de paylaşarak 23 Nisan’ı unutulmaz kıldı. Kökrek ise yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda milli egemenliğin ve çocuklara armağan edilmiş bir bayram olduğunu vurguladı. Köylerde yaşayan çocukların da bu coşkuyu yaşaması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Kökrek, "Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat dilerim" dedi.
Denizli Başkan Arslan, Çamelili çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu TBMM’nin 104. kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Denizli’nin Çameli ilçesinde de coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Atilla Acarer, İlçe Emniyet Amir Vekili Volkan Mıdık, protokol üyeleri, öğrenci, öğretmen ve vatandaşların katılımlarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Çelenklerin sunulması ve İstiklal Marşının büyük bir coşkuyla okunması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde okullar tarafından Çameli Stadyumu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümüne özel düzenlenen programda ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında öğrencilerin okuduğu şiirler dinlendi ve öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi. Program sonunda şiir, resim, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlama programı sonrasında Çameli Belediyesinin düzenlediği çocuklara özel program büyük beğeni topladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz’ın katılımlarıyla Çameli İlçe Stadyumu’nda kurulam oyun parkı ve gelen animasyon ekibi ile 23 Nisan Çocuk Şenliği gerçekleştirildi. Çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak olan Başkan Arslan, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun" dedi.