GENEL - 21 Kasım 2017 Salı 10:22

Toç-Bir-Sen’de görev değişikliği

A
A
A
Toç-Bir-Sen’de görev değişikliği

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç-Bir-Sen) Genel Başkanlığına Hüseyin Öztürk seçildi.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç-Bir-Sen) Genel Başkanlığına Hüseyin Öztürk seçildi. Göreve başlayan Öztürk, “Hak arama mücadelesinin öncülüğünü üstlendik” dedi.


Toç-Bir-Sen 1. Olağanüstü Genel Kurulu Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde birlik, beraberlik ve kardeşlik havasında gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı kongrede delegeler Hüseyin Öztürk ve ekibini göreve getirdi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Genel Başkan Adayı Hüseyin Öztürk, Memur-Sen camiası ve Toç-Bir-Sen’in tüm teşkilat mensupları olarak kuruldukları günden itibaren kamu görevlilerinin hak arama mücadelesinin öncülüğünü üstlendiklerinin altını çizdi. Özgür birey, sivil toplum ve demokratik hukuk devletinin inşasında hep öncülük ettiklerini kaydeden Öztürk, “Davaya sadakat ve samimiyetten taviz vermeden insanlığın, milletimizin, üyelerimizin ve kamu görevlilerinin daha huzurlu, daha müreffeh ve daha özgür yaşaması hedefine ulaşmak için tüm gücümüzle mücadele ettik. Kadim medeniyetimizin yeniden inşasında aktif rol almak için çıktığımız bu kutlu yolda; kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan’ın ’Kim demiş her şeyin bitişi ölüm, Destanlar yayılır mezarımızdan’ dizesinde ifade ettiği hayırlı akıbete talip olduk. Ve bu amaçla da sizlerle birlikte sendikal mücadelenin içinde yer aldık” dedi.


Birlik ve kardeşliğin baki olduğunu ifade eden Öztürk, “Bir olarak, beraber olarak 2001 yılında çıktığımız hak davamızı hakkıyla sürdürmeye devam edeceğiz. Toç-Bir-Sen ailesi olarak hoş bir seda bırakmak için hep birlikte koştuk, koşturduk. Bu soylu mücadelemizde alın teri döken kurucularımızdan genel başkanlarımıza, genel merkez yönetimlerimize, şube ve il başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadınlar ve engelli çalışanlar komisyonlarımıza, iş yeri temsilcilerimizden üyelerimize ve tüm gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyor ve hepsini alkışlıyorum” dedi.


Seçimler sonrası Hüseyin Öztürk Genel Başkan, Sabri Kızılkaya Genel Başkan Vekili, Fatih Doğan, Nail Süngü, İbrahim Ethem Gürsoy, Zekeriya Yazıcı ve Fikret Akdeniz Genel Başkan Yardımcısı oldu. Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Halit Ortaköy, Divan Üyeliklerini ise Mustafa Özkaya, Ahmet Özer, Hasan Tüyüboz ve Ahmet Günenç yaptı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç’a eğitimcilerden teşekkür plaketi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’nın yanı sıra şube müdürlerini makamında kabul etti. Kaya, Başkan Büyükkılıç’a eğitim alanında verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel seçimlerde yeniden seçilerek Kayseri için hizmetlerine başlarken, tebrik ve teşekkür ziyaretleri de sürüyor. Bu kapsamda Büyükkılıç’ı tebrik eden Kayseri’deki eğitimciler, kentte eğitime verdiği destekler nedeniyle de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’nın yanı sıra şube müdürleri, Hisarcık Fevzi çakmak Okulu öğretmen ve öğrencileri yer aldı. Büyükkılıç’tan öğrenci ve eğitimcilere teşekkür Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz eğitimcilerimizle ve geleceğimiz olan öğrencilerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Beni tebrik etmeye ve bana eğitim noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmetler nedeniyle teşekkür etmek için teşrif etmişler ama asıl ben eğitimcilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Büyükkılıç, eğitimin önemine işaret ederek, “Geleceğimiz olan yavrularımız kendisini geliştiriyor, donanımlı hale getiriyor. İlerde sorumluluk yüklenecek görev üstlenecekler ve tabi ki geleceğimiz olan evlatlarımızı da yarınlara hazırlayan eğitimcilerimiz, büyük bir fedakârlık ile özveri ile bu vazifelerini yerine getiriyorlar. Bunun için ben kendilerine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerinde bulundu. Eğitimcilerden Büyükkılıç’a plaket Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a kentte eğitim öğretim faaliyetlerine verdiği destek ile sağladığı katkılar dolayısıyla plaket takdiminde bulunan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya ise halkın oyları ile yeniden başkan olarak Kayseri’nin hizmetinde olan Başkan Büyükkılıç’ı tebrik etti. Kaya, kentteki eğitim ve öğretime verdiği destek ile katkılardan dolayı Büyükkılıç’a teşekkür etti. Ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.