YEREL HABERLER - 12 Şubat 2016 Cuma 15:30

Yenimahalle'de Sevgililer Günü Sergisi

A
A
A
Yenimahalle'de Sevgililer Günü Sergisi

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi kurslarında eğitim gören kursiyerlerin Sevgililer Günü konsepti ile hazırladıkları sergi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar tarafından Podıum AVM’de açıldı.
Serginin açılışına Başkan Yaşar’ın yanı sıra AVM yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sevgililer Günü’ne özel olarak kursiyerlerin yaptığı gelinlikten yatak odasına, yemek masasından hediyelik eşyalara kadar 5 bine yakın tasarım sergide yerini aldı. Her yıl binlerce sevgilinin ortak derdi olan "Bu yıl hediye ne alsam" sloganıyla yola çıkan kursiyerler, sergiden elde edilen gelirlerle sanata gönül vermiş engelli vatandaşların da yüzlerini güldürecek. Sergi sonunda elde edilecek olan gelir, Yön Sanat Atölyesi’ne verilecek.
Sergiyi gezerek tasarımları yakından inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tüm çiftlerin Sevgililer Günü’nü kutladı. Yenimahalle’de tüm vatandaşları kucaklayan etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Yaşar, “İlçemiz her geçen gün değişiyor, gelişiyor. Sadece Başkent’in değil Türkiye’nin ses getiren bir ilçesi olduk. Alt yapıda, üst yapıda, yeşil alanda, kültürde, sanatta Yenimahalle farklı bir yere geldi. Benim borcum millete. Yenimahalle halkının yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçeyi oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yenimahalle’nin kaynaklarını Yenimahalle’ye harcıyoruz. İnşallah 3 sene sonra verdiğim sözleri tamamlamış, bir hoş seda bırakmış olarak görevimi tamamlamak istiyorum” dedi.
Başkentliler 14 Şubat’a kadar sergiyi gezip geliri YÖN Sanat Atölyesi’ne bağışlanacak olan hediyelerden alarak hem sevdiklerini hem engellileri sevindirebilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir