ASAYİŞ - 16 Mayıs 2018 Çarşamba 17:57

Antalya’da FETÖ operasyonu 22 gözaltı

A
A
A
Antalya’da FETÖ operasyonu 22 gözaltı

Antalya merkezli, Ankara, İzmir ve Hatay illerinde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya merkezli, Ankara, İzmir ve Hatay illerinde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ByLock kullandığı ve örgütle iltisaklı olduğu tespit edilen şüphelilere yönelik yürütülen 2 ayrı soruşturma kapsamında çalışma başlattı. Çalışmalarda, Antalya kent merkezinde 12, Elmalı ilçesinde 1, Alanya ilçesinde 3, Manavgat ilçesinde 7, Serik ilçesinde 1, Ankara ilinde 1, İzmir ili Torbalı ilçesinde 1, Hatay ilinde 1 şahıs olmak üzere toplam 27 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 22 şüpheli yakalanırken, 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Aranan 1 şüphelinin ise cinsel istismar suçundan tutuklu olduğu ortaya çıktı.


Yakalanan şüphelilerden 9’u ifadesinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile serbest bırakılırken, adli makamlara sevk edilen 5 şüpheliden C.T. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. D.O., M.T.İ., M.T. ve H.T. tutuklanırken, diğer 8 şüphelinin ise emniyetteki sorguları devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırşehir Kırşehir’de ilk: Sürat motorları şov yaptı Kırşehir’in Kaman ilçesinde yer alan ve ’Anadolu’nun Plajı’ olarak bilinen Savcılı Plajı’nda sürat teknelerinin şovu havadan görüntülendi. Piknik tutkunları, fotoğrafçılar ve doğaseverlerin uğrak noktası haline gelen Savcılı Plajı; sahili, yeşil alanı ve manzarasının yanı sıra su sporları ile de ön plana çıkıyor. 2023 yılında yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulan Savcılı Plajı’nda gün batımı eşliğinde sürat teknelerinin şovu dron ile kaydedildi. Sürat motorları hız ve yetenekleriyle izleyenlere unutulmaz bir deneyim yaşatırken, teknelerin suda sergilediği manevralar havadan görüntülendi. Savcılı Plajı’nda kaydedilen görüntülerin ardından bölgenin doğa ve macera tutkunlarını buluşturarak bölgeye farklı bir renk katması bekleniyor. Kaman ilçesinde bulunan Hirfanlı Baraj Gölü kenarındaki Savcılı Plajı, yaz mevsiminde gün doğumu ve gün batımı, ilkbaharda açan çiçek tomurcukları, sonbaharda dökülen yaprakların oluşturduğu güzellikle tercih ediliyor. Öte yandan, Kırşehir’e 65, Kırıkkale’ye 80 ve Ankara’ya 140 kilometre uzaklıkta bulunan Savcılı Plajı, özellikle yaz dönemlerinde hafta sonları beklenenin üzerinde ilgi görüyor. Kaman ilçesine bağlı Savcılı Büyükoba’daki Hirfanlı Baraj Göleti, Kırşehir ve çevredeki illerden serinlemek için gelenlerin uğrak yeri haline gelirken, 3 kilometre sahili ile de Akdeniz’i aratmayan görsel bir güzelliğe sahip.