YEREL HABERLER - 09 Aralık 2016 Cuma 13:56

ATSO’dan “Ar-Ge ile Kazanmak” Semineri

A
A
A
ATSO’dan “Ar-Ge ile Kazanmak” Semineri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Oda üyesi KOBİ’lere destekler konusunda danışmanlık hizmeti vermek amacıyla “Ar-Ge ile Kazanmak” isimli seminer düzenleyeceklerini söyledi.
ATSO Başkanı Davut Çetin, Oda üyesi KOBİ’lere destekler konusunda danışmanlık hizmeti vermek amacıyla Şubat 2016’da Oda bünyesinde kurulan KOBİ ve Yatırım Destekleri Müdürlüğü ile AKİŞMER Teknoloji Transfer Merkezi işbirliğinde 13 Aralık Salı günü, saat 10.00-16.00 saatleri arasında “Ar-Ge ile Kazanmak” isimli bir seminer düzenleneceğini bildirdi. ATSO Meclis Salonu’nda gerçekleşecek toplantının tüm üyelerin katılımına açık ve ücretsiz olduğunu belirten Başkan Davut Çetin, “ATSO üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, üyeler ve çalışanlarına yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. 13 Aralık Salı günü ATSO Meclis Salonu’nda düzenleyeceğimiz toplantıda TÜBİTAK TEYDEB (Teknoloji ve Yenilik Destek Programları) ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ar-Ge destekleri hakkında ayrıntılı bilgi aktarımı yapılacak ve bu projelere başvurmuş, destek almış firmalar tecrübelerini paylaşacaklar. Ar-Ge konusunda projenize göre hangi desteklere başvurabileceğinizi, başvuru sürecini ve başvuru sürecinde sizi bekleyen süreçleri ayrıntılı olarak öğrenebileceğiniz bu seminerin KOBİ’lerin rekabet güçlerini arttırıcı katma değeri yükseltmeyi hedefleyen projeler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Seminerin öğleden sonra yapılacak olan bölümünde ise desteklere başvuru süreci ile ilgili proje yazarken dikkat edilecek hususların aktarıldığı bir eğitim çalışması yapılacak. İşini geliştirmek isteyen tüm üyelerimizi seminere katılmaya davet ediyorum.”
ATSO Başkanı Davut Çetin, seminere katılmak isteyen üyelerin, ATSO bünyesindeki Kobi ve Yatırım Destekleri Müdürlüğü ile irtibat kurmalarını belirtirken, ATSO’nun web sayfasından da (www.atso.org.tr) seminerle ilgili detaylı bilgiye ulaşabileceklerini bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir