GENEL - 17 Ağustos 2018 Cuma 12:29

Binlerce kadını ağırlayan plaj rekor kırıyor

A
A
A
Binlerce kadını ağırlayan plaj rekor kırıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8,5 hektar alan üzerine yapılan Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8,5 hektar alan üzerine yapılan Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı ziyaretçi akınına uğruyor. Kadınlara 5 yıldızlı hizmet verilen plaj 2 ayda binlerce ziyaretçiyi ağırlayarak, rekor kırdı.


Finike’nin en güzel koylarından 8.5 hektarlık Barbaros Hayretin Koyu Mesire alanı doğal yapısı korunarak, kadınlara özel plaj haline getirildi. Ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Büyükşehir Belediyesi Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı, sadece Finike’den değil Kumluca, Demre ve Elmalı’dan da kadınları ağırlıyor. Sarısu ve Alanya Aysultan’ın ardından Antalya’nın üçüncü kadınlar plajı olan Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı, doğası ve 5 yıldızlı hizmet ile kadınların gözdesi oldu.



Ücretsiz servis


Kadınlar Büyükşehir Belediyesinin sağladığı ücretsiz servis olanakları ile kadınlar plajına kolaylıkla ulaşabiliyor. Finike Turunçova ve Hasyurt, Kumluca, Elmalı ve Demre’den Finike Kadınlar Plajı’na iki saatte bir araç kalkıyor. Plajdan ilçelere dönüş ise yine iki saatte bir olarak planlandı. Servislerle plajın girişine ulaşan kadınlar, yine ücretsiz ring seferi yapan elektrikli buggy araçlarla, koya ulaşıyor.



Tüm detaylar düşünüldü


Diğer kadınlar plajlarından farklı olarak, muhteşem bir koya sahip olan Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı’nda, yüzer havuz sistemi sayesinde yüzme bilmeyen kadınlar ve çocuklar da rahatlıkla denize girebiliyor. Her türlü detayın düşünüldüğü plajda her biri 100 metrekare olan 3 ahşap iskele, 109 şezlong, duş, soyunma kabinleri, WC, büfe, kır kahvesi, 26 araçlık otopark, ibadethane ve mescit bulunuyor.


Altuncan Hatun Kadınlar Plajı Kurban Bayramı’nda da hizmet vermeye devam edecek. Plaj, sunduğu 5 yıldızlı otel konforuyla yerli ve yabancı turistleri de ağırlayacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Gazete Talas yine dopdolu Talas Belediyesi tarafından 5 yıldır aralıksız olarak yayınlanan Gazete Talas’ın son sayısı okurlarıyla buluştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin ‘100 Apartmana 100 Kütüphane’ uygulamasını öven sözlerini yansıtan “Talas’ı Türkiye’ye Örnek Gösterdi” manşetiyle çıkan Gazete Talas’ta ayrıca iki sayfa bulmaca yer alıyor. Büyük yatırım ve hizmetlerin yer bulduğu gazetede ayrıca Talas Belediyesi tarafından dayanıklı konutlar temalı kentsel dönüşüm faaliyetlerine geniş olarak yer veriliyor. Tamamı renkli 16 sayfadan oluşan ve okurlara ücretsiz olarak ulaştırılan Gazete Talas’ta yatırım ve hizmetler, kültür sanat, kırsal hizmetler, yol, yeşil alan gibi konuların yanı sıra Başkan Yalçın’ın göreve geldiği 5 yıl önceki seçim vaatlerinin yer aldığı 100 Ağartan Projeleri, Türkiye’ye örnek gösterilen Şeffaf Oda’da Başkanla Başbaşa uygulamasının 100. buluşması gibi konular da işleniyor. Gazetede ayrıca Türkiye Yüzyılı bestekârı Yücel Arzen’in Talas’taki konseri kültür sanat faaliyetleri arasında yer bulurken, Başkan Yalçın’ın göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırdığı “Tıpkı Basım Mushaflar ve Kur’an-ı Kerim Sergisi”, “Çanakkale’den Cumhuriyete 100. Yıl Müzesi”, “Şuşa Azerbaycan Evi”, “Su Medeniyetleri Galerisi” ve “Talas Sanat Galerisi” gibi 5 müze yer alıyor. Bunların yanı sıra kırsal mahallelere yapılan hizmet ve yatırımlar arasındaki sosyal tesislerin de bulunduğu gazetede, Başkan Yalçın’ın 5 yılda aldığı 10 ödüle yer veriliyor.