GENEL - 17 Ağustos 2018 Cuma 11:58

Kepez’e 5 kurban kesim yeri

A
A
A
Kepez’e 5 kurban kesim yeri

Kepez Belediyesi, Zafer, Yenidoğan, Teomanpaşa, Varsak Karşıyaka ve Varsak Ayanoğlu Mahallesi kapalı semt pazar yerlerini kurban kesim yeri olarak belirledi.

Kepez Belediyesi, Zafer, Yenidoğan, Teomanpaşa, Varsak Karşıyaka ve Varsak Ayanoğlu Mahallesi kapalı semt pazar yerlerini kurban kesim yeri olarak belirledi.


Kepez Belediyesi, vatandaşların kurban kesimlerini rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmesi için gerekli tedbirleri aldı. Kurban satış yeri olarak, Çamlıca ve Varsak Menderes Mahallesi’ni belirleyen Kepez Belediyesi, Zafer, Yenidoğan, Teomanpaşa, Varsak Karşıyaka ve Varsak Ayanoğlu Mahallesi kapalı semt pazar yerlerini de kesim noktası olarak seçti. Kurban pazarlarında ve kesim alanlarında vatandaşların herhangi bir mağduriyete uğramaması içinde zabıta karakolu konuşlandırıldı.


Kurban Bayramı boyunca Kepez Belediyesi Zabıta ekipleri, hem kurban satış alanlarında, hem de kurban kesim noktaların da denetimlerini sürdürecek. Kepez Belediyesi vatandaşların rahat ve huzuru için her türlü tedbiri aldı. Vatandaşların sıcak havalardan etkilenmemesi için 20 adet duş, kadın ve erkek tuvaletleri, market, bıçakçı, büfe ve lokanta gibi her türlü ihtiyaca cevap verebilecek alanlarda oluşturuldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, kurban bayramının rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yalova Yalova Belediyesi şehre yeni sosyal donatılar kazandırıyor Yalova Belediyesi, şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya ve zamana yenik düşen sosyal donatıları da yenileme çalışmalarına devam ediyor. İsmetpaşa Mahallesi’nde atıl durumda bulunan halı saha, Yalova Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışmasının ardından yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Seçkin Sokak’ta yer alan mini sahadaki çalışmada, zemine atılan betonun ardından üzerine suni çim halı döşenip sahanın çevresindeki demirler ve teller yenilendi. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “İlk olarak halı sahanın zemininde bir iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Zemine attığımız betonun ardından sahanın zeminine sentetik çim döşemesi gerçekleştirdik. Halı sahanın çevresindeki demirler ve tel örgüleri de yenileyerek daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Atıl durumda bulunan halı sahayı yeniden mahallemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi. MKP yeni parkına kavuştu Yalova Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özlem Çakıroğlu Sokak’ta yer alan alana yeni bir park kazandırdı. İçinde yeni nesil oyun guruplarından oluşan çocuk parkı, vatandaşların oturacağı çatılı piknik masaları yer alıyor. Ayrıca parkla birlikte yeni bir halı saha da yapılarak kullanımına sunuldu. Yalova Belediyesi, çocuk oyun alanları, oturma mekânları ve halı sahasıyla Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırmış oldu.