SPOR - 29 Mayıs 2017 Pazartesi 23:20

Tudor: “Bu ligde sadece şampiyon olan takımın hocası iyidir diğerleri değildir”

A
A
A
Tudor: “Bu ligde sadece şampiyon olan takımın hocası iyidir diğerleri değildir”

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 3-2 yenen Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor, Beşiktaş takımının şampiyon olmasıyla ilgili olarak, “Tabii ki ben kazanmadıysam daha iyi bir hoca değilim.

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 3-2 yenen Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor, Beşiktaş takımının şampiyon olmasıyla ilgili olarak, “Tabii ki ben kazanmadıysam daha iyi bir hoca değilim. Bu ligde sadece şampiyon olan takımın hocası iyidir, diğerleri değildir” dedi.


33. haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 3-2 yenen Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor maç sonu yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın şampiyonluğuna değinerek, "Bu sene şampiyon oldularsa bu şunu gösterir. Tabii ki daha iyi oyuncuları var, daha iyi oynuyorlar ve daha iyi hocaları olduğunu gösterir. Seneye biz şampiyon olmak istiyorsak, daha iyi futbol, daha iyi hoca ve daha iyi oyun olmalı. Onlar olursa şampiyonluk gelir. Tabii ki ben kazanmadıysam daha iyi bir hoca değilim. Bu ligde sadece şampiyon olan takımın hocası iyidir diğerleri değildir” diye konuştu.



“Ahmet orada ne yapması gerekiyor, ellerini kesmesi mi gerekiyor”


Maçın sonlarına doğru acı çektiklerini ifade eden Galatasaray Teknik Direktör Igor Tudor, “3-1 iken maçın hakeminin verdiği bir penaltı var. Görmediği bir penaltı var. Görse maç 4-1 olacak ve maç tamamen kopacak. Görmeyince böyle bir sonuç oldu. Diğer taraftan da bize verilen penaltıya bakıyorsunuz. Çok uzak, görmesi imkansız bir pozisyonda penaltı veriyor. Ahmet orada ne yapması gerekiyor, ellerini kesmesi mi gerekiyor. Çok enteresan bize verdiği penaltı. Kazandığımız maçın ardından hakem hakkında konuşmak tabii ki iyi bir şey değil. Gerçekten son periyoda ve döneme bakarsak çok hakem hataları yapıldı. O yüzden ne kadar oynasanız da ister istemez bu hataları geçemiyorsunuz. O yüzden bu hatalara değinmek istedim” dedi.



“Bruma ile aramızda çok güzel bir ilişki var. Tabiri caizse aşk var aramızda”


Bruma ile ilgili sorulan soruya Tudor, şu şekilde cevap verdi:


“Bruma ile aramızda çok güzel bir ilişki var. Tabiri caizse aşk var aramızda. En son biliyorsunuz oyundan almıştım. Şimdi gülerek diğer kanada gönderdim. Gelen tekliflerle ilgili şuan ciddi bir şekilde bilgim yok. Cumartesi günü bir maçımız var. o maçtan sonra önemli olan kulübümüzün çıkarları doğrultusunda bütün oyuncularımızla oturur konuşuruz.”



“Antrenman performansları olarak daha iyi gidiyoruz”


Son dönemde iyi oynadıklarıyla ilgili soruya Tudor, “Aslında çok büyük bir gizli şey yok. Çok büyük bir sır yok diyebilirim. Biz buyuz bakıldığı zaman antrenman performansları olarak daha iyi gidiyoruz. Bu da maç performanslarına yansıyor. Bunun dışında çok büyük bir sır yok” şeklinde cevapladı.



“Yeni bir takım kurup, farklı takım kurup, farklı bir oyun yapısı, oyun mantalitesi kurmak istiyorum”


Sinan Gümüş’ün takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili gelen soruya Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, “Gerçekten bu tip tekliflerle ilgili bir bilgim yok. Dediğim gibi cumartesi günü maçımız var. Ondan sonra tamamen konsantrasyonumuz seneye gelecek oyuncular, hepsiyle ilgili düşüncelerimizi paylaşacağız. Mutlaka değişiklikler olacaktır. Kaç tane değişiklik olacak tabii ki onu bilemiyorum ama şu anda söyleyebileceğim yeni bir takım kurup, farklı takım kurup, farklı bir oyun yapısı, oyun mantalitesi kurmak istiyorum. Bunun içinde çalışıyoruz. Herkes iyi oyuncular istiyor. O yüzden Avrupa takımları arasında mücadele oluyor. Burada bütçelerde çok önemli oluyor. Biz kaliteli bir iş çıkarak tabii ki diğer kulüplerin önüne geçip bir an evvel kararlar alıp, transferleri sonuçlandırmak istiyoruz” diyerek cevapladı.



“Seneye biz şampiyon olmak istiyorsak, daha iyi futbol, daha iyi hoca ve daha iyi oyun olmalı”


Beşiktaş’ın şampiyon olmasından sonra tebrik edip etmeyeceğiyle ilgi bir soruya da Igor Tudor, şu şekilde cevap verdi:


“Sözlerimin başında tebrik etmem gerekiyordu. Kendilerini tebrik ediyorum 2 sene üst üste şampiyon oldular. Şampiyon olmaları beni kişisel olarak sinirlendiriyor. Diğer taraftan da çok da motive ediyor. Seneye ilk günden itibaren bu sinirli olmamı, motivasyonumu takıma yansıtıp bu durumu değiştirmek istiyorum. Bu sene şampiyon oldularsa bu şunu gösterir. Tabii ki daha iyi oyuncuları var, daha iyi oynuyorlar ve daha iyi hocaları olduğunu gösterir. Seneye biz şampiyon olmak istiyorsak, daha iyi futbol, daha iyi hoca ve daha iyi oyun olmalı. Onlar olursa şampiyonluk gelir. Tabii ki ben kazanmadıysam daha iyi bir hoca değilim. Bu ligde sadece şampiyon olan takımın hocası iyidir diğerleri değildir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.