GENEL - 23 Nisan 2018 Pazartesi 11:23

Vali koltuğuna oturan öğrenciden ’lunapark ücretsiz olsun’ talimatı

A
A
A
Vali koltuğuna oturan öğrenciden ’lunapark ücretsiz olsun’ talimatı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Antalya’da törenlerle kutlanıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Antalya’da törenlerle kutlanıyor. Vali Münir Karaloğlu’nun bayram dolayısıyla koltuğunu bıraktığı ilkokul öğrencisi Ülkü Dila Eke, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i arayarak lunaparkın bir hafta boyunca ücretsiz hizmet vermesini istedi.


Antalya’daki törenler Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından, diğer sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler de çelenklerini sundu.


Cumhuriyet meydanındaki tören Valilikte devam etti. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98. yılı nedeniyle koltuğunu Hüseyin Ak İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Ülkü Dila Eke’ye bıraktı. Eke, 23 Nisan hakkında düşüncülerini paylaştıktan sonra, ilk önce telefonla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i aradı. Eke, çocuk bayramı kapsamında bir gün ücretsiz olan lunaparkta izdiham yaşandığını belirterek, bir hafta boyunca ücretsiz yapılmasını istedi. Emniyet Müdür Vekili Ramazan Taşır’ı da arayan Eke, 23 Nisan etkinliklerinin yapıldığı tüm alanlarda güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığını sordu.


Vali Münir Karaloğlu da tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, Eke’ye çeşitli hediyeler takdim etti.


Tören daha sonra Karaalioğlu Parkı’ndaki halk oyunları ve çeşitli yarışmalarla devam etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir