GENEL - 27 Ağustos 2017 Pazar 13:05

Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu Çıldır’da

A
A
A
Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu Çıldır’da

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Çıldır’a gelerek ziyaretlerde bulundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Çıldır’a gelerek ziyaretlerde bulundu.


AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve beraberindeki ekiple birlikte Çıldır’a gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve AK Parti Çıldır İlçe Teşkilat mensupları karşıladı.


Çıldır Belediyesinin Çıldır Gölü kenarında bulunan Belediye Sosyal tesislerinde tertip ettiği yemeğe katılan başkan Kadıoğlu’na İlçeye yapmış olduğu yatırımlardan dolayı Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu tarafından plaket ve Çıldırlı Aşık Şenlik’in kitabı hediye edildi.


Yemeğin ardından Aşıkşenlik mahallesine geçen başkan Kadıoğlu ve beraberindeki ekip Çıldırlı Aşık Şenlik’in mezarını ziyaret ettiler.


Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu Aşıkşenlik mahallesinin yol ve kilit parke yapım işinin finanse edilmesinden dolayı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti Başkan Azizoğlu yapmış olduğu açıklamada “ İstanbul Esenyurt Belediye Başkanımız sayın Necmi Kadığolu’nun ilçemize yıllardır büyük destek vermektedir. Necmi başkanımdan önce uzun yıllar Esenyurt Belediye Başkanı görevi yapmış ve aslen Çıldırlı olan birinin ilçede çakılı tek çivisi yokken sayın başkanımın ilçemize vermiş olduğu katkı ve destekler bizleri onure etmektedir. Sayın başkanım Necmi Kadıoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kağıthane’de 23 Nisan coşkusu Kağıthane’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” büyük bir coşku ile kutlandı. Kağıthane Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuk şenliği düzenlendi. Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde; geleneksel oyunlar, şişme oyun grupları, beceri atölyeleri, jonglör gösterileri, palyaço şov ve çocuk şarkıları yarışmaları yapıldı. Etkinlik alanında çocukların seveceği ikramlar da Kağıthane Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunuldu. Ayrıca Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Gültepe Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla program düzenlendi. Programda çocuklar birbirinden güzel şarkı, şiir ve dans gösterileri ile bayramlarını kutladı. Düzenlenen programa; Kaymakam Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı ve çok sayıda vatandaş çocuklarıyla beraber katılım gösterdi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Çocuklarımız ile beraber 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladık. Çocuklarımız aileleriyle beraber güzel vakitler geçirdiler. Bugün aynı zamanda milletimizin inancının ve iradesinin temsilcisi meclisimizin kuruluşunun 104. Yıldönümü. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyorum” dedi. Başkan Öztekin; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kağıthane Belediye Başkanlığı görevini temsili olarak İsmail Erez İlkokulu öğrencisi Taha Mert Aydın’a devretti.