SAĞLIK - 30 Ekim 2017 Pazartesi 13:05

Artvin İl sağlık Müdürlüğünde Devir teslim Töreni

A
A
A
Artvin İl sağlık Müdürlüğünde Devir teslim Töreni

Sağlıkta dönüşüm süreci nedeniyle Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri iken Sağlık Bakanlığı tarafından Artvin İl Sağlık Müdürü olarak atanan Op.

Sağlıkta dönüşüm süreci nedeniyle Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri iken Sağlık Bakanlığı tarafından Artvin İl Sağlık Müdürü olarak atanan Op. Dr. İrfan Akalın görevi Dr. Abdullah Güleç’ten devraldı.


694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatı değiştirilerek yeni görev tanımları belirlendi. Taşra teşkilatlarında Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterlikleri ve Halk Sağlığı Müdürlükleri kapatılarak İl Sağlık Müdürlükleri altında tek çatıda toplandı. Bu kapsamda KHB Genel Sekreteri Op. Dr. İrfan Akalın Artvin İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Dr. Abdullah Güleç’ten devraldı.


Yaklaşık 3 yıl boyunca Artvin İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Abdullah Güleç devir teslim töreninde makamların emanet olduğunu ve görevini gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek Op. Dr. İrfan Akalın’a yeni görevi için başarı temennilerinde bulundu.


Göreve yeni atanan Op. Dr. İrfan Akalın ise Sağlıkta dönüşüm süreci ile önemli bir noktaya gelen sağlık hizmetlerinin bundan sonra da ilimizde artarak devam etmesi için çalışmak üzere görevi devraldıklarını ifade ederek, Dr. Abdullah Güleç’e şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Akalın “Abdullah Hocamın daha önce yöneticilikler, başhekimlikler olsun, idari görevler olsun, en sonunda yaptığı 3 senelik bir Sağlık İl Müdürlüğü var. Ben kendisine önce sağlık çalışanları adına daha sonra tüm Artvin adına teşekkürü bir borç biliyorum. Hakikatten güzel işler yaptık, beraberde çalıştığımız süreçler oldu, kendisinde o samimiyeti ve gayreti gördük. Hakikatten Artvin’e ciddi kazanımlar da o süreçte yapıldı. Bundan sonra da görevleri olacaktır, beraber olacağız inşallah. Bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir