GENEL - 31 Temmuz 2016 Pazar 11:14

Demokrasi nöbetinde gelin ile damat

A
A
A
Demokrasi nöbetinde gelin ile damat

Artvin ve ilçelerinde, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbetine katılan gelin ile damada kar üzerinde yapılan helva ikram edildi.
Borçka Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla, FETÖ’nün darbe girişimini protesto etti. Bazı dernek ve sivil toplum kuruluşları üyeleri ise meydana gelerek demokrasi nöbetine destek verdi. Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Belediye Başkanı Aslan Atan, demokrasi nöbetine katılanlarla sohbet ederek, çeşitli ikramında bulundu.
Hayatlarını birleştirmek üzere olan Elif Gökçe Kasapoğlu ile Caner Arslan, demokrasi nöbetindeki şölene dayanamayıp, düğünü ortasında kısa süreliğine demokrasi nöbetine katılmak için ellerinde Türk bayrakları ile iştirak etti. Bu arada çiftlere de bir sürpriz yapıldı. Yolu kardan dolayı yaklaşık altı ay kapanan Borçka Camili (Macahel) bölgesinden kar kütlesini odun kesme testeresi ile keserek bin 1850 rakımlı bölgeden getiren İsrafil Yavuz, kar üzerinde kovan balından helva yaparak önce gelin ile damada daha sonra kaymakama, belediye başkanına ve nöbet tutanlara ikram etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir