EKONOMİ - 15 Ağustos 2018 Çarşamba 16:38

ABD’ye bir tepki de Uğur Soğutma’dan

A
A
A
ABD’ye bir tepki de Uğur Soğutma’dan

ABD hükümetinin Türkiye’ye yönelik ekonomik yaptırımlarına tepki olarak sosyal medya üzerinden başlatılan “ABD’ye reklam verme” kampanyasına merkezi Aydın’da bulunan ve dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan Uğur Soğutma da katıldı.

ABD hükümetinin Türkiye’ye yönelik ekonomik yaptırımlarına tepki olarak sosyal medya üzerinden başlatılan “ABD’ye reklam verme” kampanyasına merkezi Aydın’da bulunan ve dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan Uğur Soğutma da katıldı. Dijital reklam pazarında ABD kaynaklı platformlara ayırdığı reklam bütçelerini tamamen kesen Uğur Soğutma resmi Facebook ve Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Uğur Soğutma olarak milletimizin ve devletimizin yanındayız. ABD menşeili reklam mecralarına ayırdığımız bütçeyi tamamen kaldırıyor daha güçlü Türkiye için yerli üretimi destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.


“Her şey vatan ve millet için”


ABD’nin ülkemize yönelik ekonomik yaptırımlarına karşı herkes üzerine düşeni yapması gerektiğini ve bu bağlamda Uğur Soğutma olarak üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını belirten Uğur Soğutma Kurumsal İletişim Direktörlüğü, “Aldığımız karar ile dijital reklam pazarında ABD kaynaklı platformlara ayırdığımız bütçeyi tamamen kestik. Tercihimizi tamamen yerli platformlardan yana kullanacağız. Ülkemizi karıştırmak için her türlü kirli oyunları deneyen bir takım güçler şimdi de Türkiye’nin ekonomisini çökertmek için çalışıyorlar. Evet ekonomik açıdan Türkiye zor bir sınavdan geçiyor, ama biz devletimizin ve milletimizin yanındayız. ‘ABD’ye reklam verme’ kampanyasına yüzde 100 destek veriyoruz. Aldığımız bu karar gereği dijital reklam pazarında ABD kaynaklı platformlara ayırdığımız reklam bütçelerini tamamen kestik” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Doğanşehir’de toplu açılış Doğanşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Doğanşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve içerisinde Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi’nin resmi açılış töreni gerçekleşti. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’un ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Zelyurt, Açılışı yapılan projeler arasında Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi bulunuyor. Açılışı yapılan projelerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Durali Zelyurt, "Doğanşehir Belediyemizin eserler üstüne eserler koyarak ifade ettiğimiz, vatandaşımızın gönlünü fethettiğimiz yeni 3 eserimizin içinde bulunduğumuz Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi dahil olmak üzere inşallah uğurlu ellerinizle birlikte, dualarınızla birlikte açılışlarını gerçekleştireceğiz. Merkez, kırsal gözetmeksizin çalışacağız demiştik, Değerli, aziz hemşerilerim, Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallelerimizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak. Ne diyor Cumhurbaşkanımız; bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Doğanşehir olacağız diyorum. Buraya katılımınızdan dolayı herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum, sağ olun, var olun diyorum" dedi.