GENEL - 05 Ekim 2017 Perşembe 12:10

Açıköğretim (AÖF) kayıt yenileme süresi uzatıldı

A
A
A
Açıköğretim (AÖF) kayıt yenileme süresi uzatıldı

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldı.

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldı.


Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 6 Ekim Cuma günü sona ermesi planlanan, 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 1 hafta daha uzatıldı. Anadolu Üniversitesi tarafından öğrencilere SMS gönderilerek, kayıt yenileme işlemlerinin 13 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldığı belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 101 kişinin hayatını kaybettiği Ankara Garı davasında mütalaa açıklandı Yargıtay’ın bozma kararı sonrası tekrar görülen terör örgütü DEAŞ’ın Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015’te düzenlediği ve 101 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili 10’u tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaa açıklandı. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, taraf avukatları salonda hazır bulundu. Avukatlar, kovuşturmanın genişletilmesini ve terör saldırısından önce ihmali bulunan kamu görevlileri hakkındaki belgelerin mahkemece değerlendirilmesini talep etti. Beyanların ardından esas hakkındaki görüşünü açıklayan savcı, sanık Erman Ekici’nin "anayasal düzeni ihlal" suçundan 1, "101 kişiyi kasten öldürme" suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. Ekici’nin 379 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs suçundan da 6 bin 822 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep eden savcı, diğer sanıklar Abdülmubtalip Demir, Talha Güneş, Metin Akaltın, Yakub Şahin, Hakan Şahin, Halil İbrahim Alçay, Resul Demir, Hacı Ali Durmaz ve Hüseyin Tunç için de "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebinde bulundu. Söz alan sanık Ekici, savunmasını hazırlamak için süre talep etti. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların mevcut hallerinin devamına hükmederek, duruşmayı 26 Haziran’a erteledi.