YEREL HABERLER - 21 Mayıs 2016 Cumartesi 14:00

Add'nin Yeni Anayasayla İlgili Paneli Beklenen İlgiyi Görmedi

A
A
A
Add'nin Yeni Anayasayla İlgili Paneli Beklenen İlgiyi Görmedi

Atatürkçü Düşünce Derneği Didim Şubesi “Atatürk Cumhuriyetine kurulan anayasa tuzağı” konulu panel düzenlendi. Yazar Erol Yıldız’ın konuşmacı olarak katıldığı panel beklenen ilgiyi görmezken, Didim ADD Başkanı Türker Bacaksız, Meclis Başkanı ismail Kahraman’ı eleştirdi.
Dün akşam Belediye Düğün salonunda yapılan panele, Yazar Erol Yıldız konuşmacı olarak katıldı. ADD Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız ile az sayıda vatandaş katıldığı panelde ilk konuşmayı yapan ADD Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız, Atatürkçüler olarak Cumhuriyete sahip çıkacaklarını belirtip, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı eleştirdi.
Panel’de konuşan Yazar Erol Yıldız ise konuşmasının başında ADD’ye yönelik söylemlerde bulunarak, “Atatürkçü Düşünce Derneği siyasi partilerde üstün bir yapıdadır. Eğer ki herkes Atatürk’ün verdiği düşünceler yaşayabilseydi bu derneğe ihtiyaç olmazdı. Bundan dolayı çalışmalarını aralıksız sürdüren ADD Didim Şubesine teşekkür ediyorum” dedi.
Yıldız, Türkiye Cumhuriyetin kuruluşundan bu güne 5 kırılma noktasının olduğunu ifade ederek “İlki Ulu Önder Atatürk’ün ölümü ardından Halk evleri ve köy enstitülerinin kapatılması, çok partili sisteme geçiş, Türkiye’nin NATO’ya girmesi ve 12 Eylül darbesidir” dedi.
Yıldız, 5 kırılma noktasının emperyalist ülkelerinin çıkarlarına işe yaradığını ileri sürerek, “AK Partinin aldığı yüzde 49 oyun içerisinde genetiği değiştirilmiş Aydınlar ile genetiği değiştirilmiş Solcular var” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir