YEREL HABERLER - 27 Mayıs 2016 Cuma 11:40

Adü'de Rekor Kıran Promosyon Protokolü İmzalandı

A
A
A
Adü'de Rekor Kıran Promosyon Protokolü İmzalandı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) personel maaşları için Türkiye’nin en yüksek promosyon bedellerinden birinin imzalandığı ‘Promosyon İhalesi Protokolü’ ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve banka yöneticilerinin katıldığı törenle imzalandı.
Törende ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, daire başkanları ve Vakıfbank Aydın Bulvar Şubesi Müdürü Giray Şendur ve Müdür Yrd. Feray Argun hazır bulundu.
"PERSONELİMİZİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ"
Rektör Bircan, ihalenin oldukça büyük bir rekabete sahne olduğunu ifade ederek, ADÜ personeline hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Bircan, “Personelimiz için en iyisini yapmaya çalıştık. Onların huzuru ve mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Her iki kurum ve personelimiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.
"PROMOSYONLAR, TEMMUZ İTİBARİYLE HESAPLARA AKTARILACAK"
Vakıfbank adına ihaleye katılan Şube Müdürü Giray Şendur, Aydın’ın en güzide kurumlarından biriyle çalışmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu söyledi. Şendur, Temmuz ayı itibariyle ADÜ Personel maaşlarının Vakıfbank vasıtasıyla ödeneceğini hatırlatarak; “İhalesini kazandığımız promosyon tutarları, Temmuz ayı itibariyle ADÜ personeli hesaplarına aktarılacak. Yaklaşık 9 Milyon TL’lik bu tutar maaşlar ile birlikte hesaplara yatacak. Birlikte çalışmaya başlayacağımız bu tarihten itibaren hizmet anlamında elimizden gelenin en iyisini ADÜ Personeli ile buluşturacağız” dedi.
Vakıfbank Aydın Bulvar Şubesi Müdürü Giray Şendur, Rektör Bircan’a kurum adına vakıf duası ve işlemeli bir tabak hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir