YEREL HABERLER - 04 Mayıs 2016 Çarşamba 10:31

Agc'den Akreditasyon Semineri

A
A
A
Agc'den Akreditasyon Semineri

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Aydınlı birçok meslektaşının statlara girişlerde yaşadığı akreditasyon sorunu ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) işbirliği ile bu hafta sonu yapılacak bilgilendirme toplantısının konuğu TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş olacak. Toplantıda TSYD Aydın İl Temsilcisi ve AGC Onursal Başkanı Suat Deniz de hazır bulunacak.
Toplantı 7 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak.
Aydın’da statlara girişlerde gazetecilerin yaşadığı sıkıntılara çözüm bulmak için Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen etkinlikte Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, gazetecilerin akreditasyonla ilgili soruları yanıtlayacak. Aydın ve ilçelerinden tüm gazetecilerin katılacağı toplantıda çok yakın bir tarihte gerçekleşmesi öngörülen yönetmelik değişikleri ile ilgili de bilgiler verilecek. TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş gazetecilerin sorularını da yanıtlayacak.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener konuyla ilgili yaptığı açıklamada Aydın ve ilçelerinde görev yapan tüm gazeteci meslektaşlarını bilgilendirme toplantısına davet etti. Önümüzdeki sezona tüm basın mensuplarının eksiksiz hazırlanması için düzenledikleri bu toplantının çok faydalı olacağına inandığını ifade eden Şener, statlara giriş çıkışlarda gazetecilerin yaşadıkları sıkıntılara çareler aradıklarını, yeni sezonda, bu sezon yaşanılan sıkıntıların hiçbirini yaşamak istemediklerini ifade etti.
AGC Başkanı Şener, hiçbir meslektaşının önümüzdeki sezonda statlara giriş çıkışlarda, sahada çalışırken, işini yaparken, sorun yaşamasını istemediğini belirtti. Basın kuruluşlarının önümüzdeki futbol sezonunda gerekli hazırlıkları şimdiden yapmaları için bu toplantıyı düzenlediklerini ifade eden Şener, spor muhabiri ve basın çalışanlarının sorunsuz bir sezon geçirmeleri için önlemlerini şimdiden almalarını istedi. Bu sebeple basın kuruluşlarının ve basın çalışanlarının bu toplantıya mutlaka katılarak sorumluluklarını ve yapmaları gerekenleri eksiksiz bir şekilde öğrenmeleri gerektiğini söyledi. Spor işimizin vazgeçilmez bir parçası diyen Şener, AGC üyeleri ve Aydın ve ilçelerinde görev yapan tüm meslektaşlarını cumartesi günü yapacakları etkinliğe beklediklerini sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir