YEREL HABERLER - 31 Ağustos 2016 Çarşamba 09:39

AK Parti İl Başkanlığı’ndan AYESOB’a teşekkür ziyareti

A
A
A
AK Parti İl Başkanlığı’ndan AYESOB’a teşekkür ziyareti

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan’a ‘teşekkür’ ziyaretinde bulundu. Halkın dik duruşu sayesinde 15 temmuz darbe girişiminin püskürtüldüğünü ve bunda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında gelen esnaf teşkilatının büyük payı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, hem demokrasi nöbetine katılıp hem de işine gücüne devam eden esnafın gıyabında esnafın temsilcisi Başkan Çetindoğan’a teşekkür etti.
Esnaf Odaları Birliği Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette demokrasinin önemi ve darbe girişiminde halkın dirayeti konuşulurken Esnaf Odaları Birliği Başkanı Çetindoğan, “Darbe girişimine karşı, halkımızın yılmadan demokrasi nöbeti tutarak gösterdiği büyük birlik ve beraberlik örneğinin tarihte 1919 yılında gösterilen kurtuluş mücadelesi kadar büyüktür. Yediden yetmişe herkes, zengin fakir, işçi memur, Türk Kürt demeden tek yürek olarak demokrasimizden vazgeçmeyeceğimizi gösterdi. Aziz şehitlerimizin kanıyla her karışına sahip olduğumuz vatanımızı, üç beş bölücü teröriste teslim etmeyeceğimizi, kanımızın son damlasına kadar da bu mücadele de yerimizi alacağımızı bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. Ahilik geleneğinde milli değerlerin de yeri en başta gelir. Bize göre özgürlük ve demokrasinin olmadığı yerde hiçbir ekonomik varlığın kıymeti harbiyesi yoktur” diye konuştu.
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, hem demokrasi nöbetlerine katılımı, hem de demokrasi nöbetlerindeki desteklerinden dolayı Başkan Çetindoğan’a teşekkür ederek, “Kent meydanında tutulan demokrasi nöbetlerine önemli katkınız oldu. Katılımınızın yanında demokrasi nöbetine gelen vatandaşlarımıza Esnaf Odaları Birliği olarak yaptığınız ikramlardan dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir