YEREL HABERLER - 12 Ekim 2015 Pazartesi 11:56

AK Parti MKYK Üyesi Erdem Ayakkabı Boyacısı Oldu

A
A
A
AK Parti MKYK Üyesi Erdem Ayakkabı Boyacısı Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem’in seçim çalışmaları sırasında ilginç bir olay yaşandı. AK Partili Erdem, ayakkabı boyacısının iskembesine oturarak, boyacının hem ayakkabısını boyadı hem de sohbet etti.
1 Kasım seçimleri öncesi partilerin milletvekili adayları seçim çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Seçim çalışmalarını yürüten adaylardan bir tanesi de AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem. AK Parti’nin birinci sıra adayı Erdem seçim çalışmaları için bulunduğu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ayakkabı boyacılığı yaptı.
BOYACININ İSKEMBESİNE KENDİ OTURDU
Kuşadası sokaklarında dolaşarak vatandaşlarla selamlaşıp, esnafa hayırlı işler dileyen AK Partili Erdem, karşılaştığı ayakkabı boyacısı ile de uzun süre sohbet etti. Daha sonra da boyacının iskembesine kendi oturan Erdem, boyacının ayakkabılarını boyayıp parlatarak, “halkın hizmetkarıyız” dedi.
AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu güne milletin hizmetkarı olduğunu ifade eden Erdem, “Ak Parti 2. dönemin başlangıcı diyebileceğimiz 1 Kasım seçimleri ile birlikte milletimizin ekmeğini daha da büyütmeye devam edecek. Milletimizin cebine girecek para daha da artacak. Milletimiz her zaman olduğu gibi 1 Kasım’da en doğru kararı verecek, AK Parti milletin hizmetkarı olmaya devam edecektir” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir